• El a fost deposedat de titluri militare și regale și nu i s-a permis să poarte uniforma militară la înmormântarea mamei sale.
  • În ciuda exilului de la palat, se așteaptă ca Andrew să petreacă cina de Crăciun cu regele Charles și cu restul familiei regale.
  • Interzicerea este cea mai recentă dintr-o serie de pedepse de când Andrew a încercat să nege că o cunoaște pe Virginia Giuffre.

Regele Charles l-a dat afară din Palatul Buckingham pe fratele său, prințul Andrew, susține o persoană din interior. Prințul căzut în dizgrație, în vârstă de 62 de ani, care a demisionat din familia regală în urmă cu aproape trei ani din cauza legăturilor sale cu duo-ul de traficanți de sex Jeffrey Epstein și Ghislaine Maxwell, nu va mai avea voie să aibă un birou în castelul care servește drept sediu regal, au declarat surse pentru The Sun.

Regina Elisabeta i-ar fi permis fiului său Andrew să continue să folosească palatul și să păstreze un mic personal după ce acesta s-a retras din funcțiile publice în 2020. Sub conducerea fratelui său, Andrew nu va avea voie să folosească Palatul Buckingham nici măcar ca adresă corespondentă.

Orice prezență la palat s-a încheiat în mod oficial”, a declarat o sursă pentru publicație. Regele a spus-o clar. El nu este un membru al familiei regale care lucrează. Este pe cont propriu”. Interzicerea este cea mai recentă dintr-o serie de pedepse de când Andrew a încercat să nege că o cunoaște pe acuzatoarea de lungă durată Virginia Giuffre, care susține că a fost obligată să facă sex cu el la cererea lui Epstein și Maxwell.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT
VIN ALEGERILE, CUM VOTEAZĂ TINERII?

Deși nu a recunoscut acuzațiile, el i-a plătit lui Giuffre o înțelegere de 12 milioane de dolari în februarie, după ce aceasta l-a dat în judecată pentru abuz sexual. El a fost deposedat de titluri militare și regale și nu i s-a permis să poarte uniforma militară la înmormântarea mamei sale. La scurt timp după moartea ei, regele Charles i-a spus fratelui său că nu se va mai întoarce niciodată în viața regală. Luna trecută, regele l-ar fi deposedat pe Andrew de serviciul de securitate 24 de ore din 24.

Miercuri, regele Charles a numit-o pe regina consort Camilla colonel al Gărzilor Grenadier, o poziție deținută și prețuită cândva de Andrew. În ciuda exilului de la palat, se așteaptă ca Andrew să petreacă cina de Crăciun cu regele Charles și cu restul familiei regale.