• Rareș Bogdan: Orice sancțiune luată cu jumătate de măsură nu-și atinge scopul.
  • Rareș Bogdan: Mai puțină ipocrizie și mai multă acțiune ar fi de dorit.
  • Rareș Bogdan propune înființarea unui task-force în colaborare cu NATO.

Rareș Bogdan denunță ipocrizia europenilor, care lasă portițe de scăpare lui Putin, în ceea ce privește sancțiunile. Declarația a venit în plenul Parlamentului European, unde Ursula vond de Leyen și Charles Michel au prezentat efectele celor 4 pachete de sanțiuni impuse de UE, până acum, asupra economiei Rusiei.

În fiecare oră mor copii, se destramă familii, se mutilează sufletul unei națiuni. Un copil pe minut părărsește Ucraine. Este limpede că vremea compromisului a trecut și orice sanțiune, luată cu jumătate de măsură, nu-și atinge scopul. Cred că mai puțină ipocrizie și mai multă acțiune ar fi de dorit. Anunțăm sancțiuni, dar lăsăm, încă, bănci rusești funcționale în rețeaua SWIFT și Target 2, cinci bănci rusești și plătim 300 de milioane de euro pe zi gaz rusesc și petrol. Cu alte cuvinte, alimentăm conturile Rusiei lui Putin cu 9 miliarde euro lunar” a spus europarlamentarul Rareș Bogdan.

Rușii ar trebui să cunoască ororile lui Putin. Rareș Bogdan propune înfințarea unui task-force al informației alături de NATO, care să deschidă calea prin care adevărul poate ajunge la cetățenii ruși.

Recomandări

SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT
JILL BIDEN A SCRIS O CARTE PENTRU COPII

Acest anticrist a restricționat accesul la adevăr, l-a arestat. Însă asta nu trebuie să ne demobilizeze. Propun un task-force în parteneriat cu NATO, pentru a găsi calea adevărului pentru cetățenii ruși. Iar acest task-force al informației nu trebuie să cunoască cuvântul imposibil”, a adăugat europarlamentarul.