Rareș Bogdan îl apără pe Florin Cîțu: Acum 25 de ani mă băteam pe litoral

Rareș Bogdan, despre pașaportul de vaccinare: „Voi susține cu tărie că nu trebuie să introducem astfel de reglementări care afectează libertatea” Sursa Foto: Mediafax / Alexandru Dobre

Europarlamentarul liberal Rareş Bogdan l-a apărat pe premierul Florin Cîțu, în legătură cu arestarea din Statele Unite, din cauza conducerii unei mașini sub influența alcoolului.

Rareş Bogdan a explicat de ce şedinţa Biroului Permanent Naţional (BPN) al PNL de miercuri nu a fost convocată de preşedintele Ludovic Orban.

El a mai spus că Dan Vîlceanu va fi agreat miercuri în forul de conducere al PNL pentru poziţia de ministru de Finanţe în Guvernul Cîţu.

„Îl vom valida pe Dan Vîlceanu ca ministru de Finanţe. Pe 22 august vom avea ministru de Finanţe, aşa cum este normal. Ludovic Orban ştie că Guvernul are nevoie de un ministru de Finanţe, a fost chemat să convoace BPN, a ezitat, aşa că am decis să convocăm noi BPN-ul, nu este o luptă în interiorul partidului, este o chestie de responsabilitate”, a explicat Rareş Bogdan.

Europarlamentarul liberal l-a apărat pe Florin Cîţu în ceea ce priveşte dezvăluirile privind trecutul premierului.

„Eu acum 25 de ani puneam muzică pe la Terasa Tineretului, m-am şi bătut, nu am furat nimic. El regretă… Sunt chestiuni de acum 21 de ani, probabil atunci nici nu visa că va ajunge un foarte bun ministru de Finanţe, un bun premier”, a spus europarlamentarul liberal.

Rareş Bogdan a vorbit şi despre coaliţia de guvernare spunând că aliaţii partidelor doresc să continue în aceeaşi formulă.

„Toată lumea doreşte ca această coaliţie să meargă înainte într-un parteneriat cu preşedintele Klaus Iohannis”, a precizat Rareş Bogdan.

Declaraţiile au fost făcute marţi seara, la finalul unei şedinţe la care au participat Florin Cîţu şi susţinătorii săi din PNL.