• Rareș Bogdan: Nu avem niciun motiv să îl schimbăm pe Florin Cîțu, mai ales că este primul premier care se gândește la localitățile care nu au drumuri, aducțiuni la rețeaua de apă-canal sau la rețeaua de gaz.
  • Rareș Bogdan: Vom continua să guvernăm în orice condiții.
  • Rareș Bogdan: Nu există niciun om în PNL care nu îl susține pe Florin Cîțu. Suntem mai uniți ca niciodată.

Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan, a spus, joi, la Aleph News, că tot partidul îl susține pe Florin Cîțu și nu există niciun motiv să fie schimbat din funcția de premier, în urma scandalului iscat odată cu revocarea ministrului Justiției, Stelian Ion.

Nu avem niciun motiv să îl schimbăm pe Florin Cîțu, mai ales că este primul premier care se gândește la localitățile care nu au drumuri, aducțiuni la rețeaua de apă-canal sau la rețeaua de gaz. Aceste lucruri trebuie făcute prin investiții. Comunitățile locale au nevoie de bani, au nevoie de programul Anghel Saligny. Vom continua să guvernăm în orice condiții”, a subliniat Rareș Bogdam într-o intervenție la Aleph News.

Conform sursei citate, liderii USR-PLUS ar trebui să se gândească că au venit la guvernare nu doar pentru oamenii care stau în marile orașe, ci și pentru comunitățile rurale sau cele defavorizate.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA
C.E. INVESTIGHEAZĂ CHINA
CE ESTE DUREREA CRONICĂ

„Nu e cazul ca orgoliile unui ministru să îndepărteze România de șansele pe care le are. Nu există niciun om în PNL care nu îl susține pe Florin Cîțu. Suntem mai uniți ca niciodată”, a spus prim-vicepreşedintele PNL.

Stelian Ion a fost revocat din funcţia de ministru al Justiţiei, a anunţat, miercuri, premierul Florin Cîţu. Revocarea a fost motivată de disputa privind avizul pentru programul Anghel Saligny, în valoare de 50 de miliarde de lei.
Interimar la Ministerul Justiţiei va fi Lucian Bode, acesta fiind al treilea minister pe care îl conduce într-un singur an.

USR-PLUS a anunţat că şi-a retras susţinerea pentru Florin Cîţu.

USR PLUS anunţă că îşi retrage sprijinul politic pentru premierul Cîţu, care a aruncat ţara în criză politică. USR PLUS nu a girat şi nu va gira niciodată jaful din bani publici, în nicio formulă de guvernare. Cerem Coaliţiei să ia act de lipsa unei majorităţi care să susţină Cabinetul Cîţu şi solicităm declanşarea de urgenţă a negocierilor în Coaliţie pentru desemnarea unui nou premier care să formeze un nou guvern. În situaţia în care discuţiile din Coaliţie vor eşua în propunerea unui nou premier, USR PLUS va susţine o moţiune de cenzură împotriva Guvernului Cîţu.

Ministrul Stelian Ion este propunerea USR PLUS pentru viitorul guvern şi are tot sprijinul nostru pentru continuarea reformei din justiţie, inclusiv desfiinţarea SIIJ şi numirile procurorilor-şefi, procese întrerupte de iresponsabilitatea premierului Cîţu.Biroul Naţional a decis convocarea Comitetului Politic în data de 11 septembrie.”, a anunţat USR-PLUS.

 Preşedintele Klaus Iohannis a primit cererea de revocare a lui Stelian Ion din funcţia de ministru al Justiţiei şi o analizează, a anunţat Administraţia Prezidenţială.

Preşedintele a primit cererea de revocare şi o analizează. Revenim cu informaţii”, au transmis reprezentanţii Administraţiei Prezidenţiale.