• Rareș Bogdan a declarat joi că exclude variantele conform cărora următorul premier al alianței PNL-PSD-UDMR va fi de la PSD sau UDMR.
  • Echipa de negociere PNL nu are azi mandat pentru a discuta rotativa… Unii lideri acceptă doar premier PNL… Primul premier de la PSD este exclusă… Premier prin UDMR nu se pune problema”, a spus Rareș Bogdan.
  • Reprezentanții PNL și PSD negociază formarea unei alianțe de guvernare. Principalele neînțelegeri au legătură cu numele viitorului premier și cu modificarea cotei unice.

Prim-vicepreşedintele PNL Rareș Bogdan susține că primul premier nu poate fi de la PSD dacă liberalii și social-democrații încheie o alianță de guvernare în baza căreia ambele partide vor avea prim-ministru pentru o perioadă de timp.

Rareș Bogdan a declarat joi că exclude variantele conform cărora următorul premier al alianței PNL-PSD-UDMR va fi de la PSD sau UDMR.

„Echipa de negociere PNL nu are azi mandat pentru a discuta rotativa… Unii lideri acceptă doar premier PNL… Primul premier de la PSD este exclusă… Premier prin UDMR nu se pune problema”, a spus Rareș Bogdan.

Recomandări

CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI
„NADIA” ÎI DUCE PE ROMÂNI LA J.O.

Premierul trebuie să fie liberal, a mai spus Rareș Bogdan. Poate fi Nicolae Ciucă, pot fi și alți liberali, dar „nu poate fi Ludovic Orban”, a adăugat Bogdan.

Reprezentanții PNL și PSD negociază formarea unei alianțe de guvernare. Principalele neînțelegeri au legătură cu numele viitorului premier și cu modificarea cotei unice.