Rareș Bogdan i-a pus mai multe condiții lui Florin Cîțu: „Voi fi primul cu care vei intra în conflict”

rares-bogdan-citu Rareș Bogdan i-a pus condiții lui Florin Cîțu: FOTO: Mediafax/Alexandru Dobre
  • Rareș Bogdan i-a pus mai multe condiții lui Florin Cîțu pentru a-l susține în lupta pentru șefia PNL.
  • Una dintre ele este este păstrarea funcţiilor deţinute de membrii PNL, indiferent dacă sunt în echipa care câştigă sau nu.
  • R. Bogdan: „Să nu cazi în păcatul de a lua decizii singur”.

În cadrul conferinței de alegeri a PNL Maramureș, europarlamentarul Rareș Bogdan a afirmat că i-a pus mai multe condiții premierului Florin Cîțu. Printre aceastea ar fi păstrarea funcţiilor deţinute de membrii PNL, indiferent dacă sunt în echipa care câştigă sau nu, iar o alta este ca deciziile să fie luate împreună.

„Atunci când a venit Florin şi a zis «Rareş, intri în echipa mea pentru a merge» zic: «Fii atent Florine, fii atent, nene, aici! Eu intru, mă bat pentru tine mă bat pentru Partidul Naţional Liberal. Dar pe 26, dimineaţa, vreau ca toţi să facem hora mare şi să ne îmbrăţişăm, chiar dacă supărările vor fi, să treacă peste noapte,pentru că acest partid nu are duşmani în interior, nici măcar adversari, ci ei sunt în altă parte şi avem nevoie de unitate, asta e o condiţie a mea. Doi: după, orice s-a întâmpla, nimeni nu pleacă din funcţie. Trebuie să avem grijă de oamenii care au avut un rol important pentru PNL, trebuie să avem grijă de cei care vin”, a declarat Rareș Bogdan.

„Eu nu vreau să fiu spectator, nu vreau să fiu papagal de serviciu”

„Războaiele încetează pe data de 25 noaptea. Zic: şi până atunci vin cu toată energia mea, cu priceperea, cu experienţa, cu darul meu dat de Bunul Dumnezeu de a comunica, pentru a te sprijini şi spun de ce. Zic fii atent aici: nu cumva să cazi în păcatul de a lua deciziile singur, că voi fi primul cu care vei intra în conflict direct. Deciziile le iei împreună cu noi. Eu nu vreau să fiu spectator, nu vreau să fiu papagal de serviciu, să aflu de la televizor decizii, vreau să le luăm împreună”, a dăugat europarlamentarul.