• Rareș Bogdan regretă faptul că a spus despre Ludovic Orban că „i s-a umflat capul”.
  • Rareș Bogdan: „E o exprimare căreia trebuia să-i gasesc niște sinonime. Este un limbaj de stradă, care nu mă caracterizează”
  • Vicepreședintele PNL l-a atacat pe Orban în cadrul emisiunii Gândurile lui Cristoiu, de pe Aleph News.

Rareș Bogdan regretă faptul că a spus despre Ludovic Orban că „i s-a umflat capul”. Declarația a fost făcută în cadrul unui interviu acordat pentru DigiFM, în care vicepreședintele PNL a menționat că a folosit un limbaj care nu-l caracterizează.

Rareș Bogdan a mai spus că i-a fost scoasă din context și declarația conform căreia acesta i-a cerut demisia liderului PNL. Acesta ar fi trebuit să își dea demisia după alegeri, iar acum este taridv, mai ales având în vedere că PNL se pregătește de un nou Consiliu.

„E o exprimare căreia trebuia să-i gasesc niște sinonime. Asta cu masculul alfa, lupul alfa e ok, dar am folosit la un moment dat o exprimare care nu mă caracterizează și ar fi trebuit să găsesc alta, legată de „i s-a umflat capul”. Nu e caracteristică limbajului meu, e un limbaj mai de stradă pe care îl regret. Este singurul lucru din interviu pe care îl regret”, a declarat Rareș Bogdan, conform sursei citate.

Recomandări

AVERTISMENTUL LUI PUTIN CĂTRE OCCIDENT
CUM DEVII MAI PRODUCTIV LA MUNCĂ
ZIUA MONDIALĂ A RECICLĂRII
CUM VA FI VIAȚA ÎN WOVEN CITY
BIDEN FACE BANI PENTRU CAMPANIE
MACRON VA CERE ÎNCETAREA FOCULUI ÎN UCRAINA

Rareș Bogdan, invitat la Gândurile lui Cristoiu

Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan afirmat în cadrul emisiunii „Gândurile lui Cristoiu” că liderul partidului, Ludovic Orban, conduce în mod dictatorial PNL, impunând decizii și ignorându-i pe ceilalți liberali din conducerea partidului.

Rareș Bogdan a criticat modul în care Ludovic Orban conduce partidul și ia deciziile, denunțând comportamentul discreționar al acestuia.

Cu excepția unui singur om, toți premierii care au ajuns la Palatul Victoria au ieșit de acolo trăncăniți la cap. Au ieșit de acolo cu capul umflat. La toți li se pare că fără ei universul nu mai funcționează, că sunt mesianici pentru România și pentru omenire și niciunul cu excepția lui Emil Boc, restul s-au stricat la cap.  Ludovic Orban, din păcate, în loc să intre acolo și să rămână omul care a fost, la rândul lui i s-a umflat capul. Și-a închipuit că e câinele alfa, lupul alfa, omul fără de care România nu merge înainte, el le știe pe toate. Să ne înțelegem. El nu e un om rău. El e un premier care a fost bun într-o perioadă înfiorătoare pentru România. Eu îi contest modul în care a condus și modul în care a fost discreționar în decizii. El nu a consultat partidul când a vorbit despre un ministru. A venit cu o listă pe care a supus-o votului”, a afirmat prim-vicepreședintele liberal Rareș Bogdan.

Întreaga declarație poate fi ascultată integral aici: Rareș Bogdan, atac la Orban: „I s-a umflat capul. Și-a închipuit că e câinele, lupul alfa, omul fără de care România nu merge înainte”