• UE, SUA și Canada cer eliberarea lui Navalnîi
  • În replica, Moscova le recomandă „să respecte dreptul internațional”
  • Principalul opozant al lui Putin a fost arestat duminică seară de serviciile penitenciarelor la sosirea acestuia la Moscova din Germania.

Maria Zaharova, purtătorul de cuvânt al Ministerului rus de Externe le-a dat un răspuns liderilor SUA care au cerut eliberarea imediată a opozantului rus Alekei Navalnîi, transmite Ria Novosti.

Zaharova l-a sfătuit pe Biden să se ocupe mai bine de problemele din țara lui.

„Vreau să îi spun domnului Sullivan [consilier al președintelui SUA, Joe Biden]  (dar și multor activiști străini, care publică comentarii gata pregătite): respectați dreptul internațional, nu atentați la legislația națională a statelor suverane și ocupați-vă cu problemele din propria voastră țară”, a scris aceasta pe pagina sa de Facebook.

Recomandări

SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT
JILL BIDEN A SCRIS O CARTE PENTRU COPII

Principalul opozant al lui Putin a fost arestat duminică seară de serviciile penitenciarelor la sosirea acestuia la Moscova din Germania, unde a stat după ce a fost otrăvit în vară.

Lituania, membră a Uniunii Europene, a spus duminică că va cere Uniunii Europene să impună rapid noi sancțiuni Rusiei ca reacție la arestarea criticului Kremlinului, Alexei Navalnîi.