• UE, SUA și Canada cer eliberarea lui Navalnîi
  • În replica, Moscova le recomandă „să respecte dreptul internațional”
  • Principalul opozant al lui Putin a fost arestat duminică seară de serviciile penitenciarelor la sosirea acestuia la Moscova din Germania.

Maria Zaharova, purtătorul de cuvânt al Ministerului rus de Externe le-a dat un răspuns liderilor SUA care au cerut eliberarea imediată a opozantului rus Alekei Navalnîi, transmite Ria Novosti.

Zaharova l-a sfătuit pe Biden să se ocupe mai bine de problemele din țara lui.

„Vreau să îi spun domnului Sullivan [consilier al președintelui SUA, Joe Biden]  (dar și multor activiști străini, care publică comentarii gata pregătite): respectați dreptul internațional, nu atentați la legislația națională a statelor suverane și ocupați-vă cu problemele din propria voastră țară”, a scris aceasta pe pagina sa de Facebook.

Recomandări

AVERTISMENTUL LUI PUTIN CĂTRE OCCIDENT
CUM DEVII MAI PRODUCTIV LA MUNCĂ
ZIUA MONDIALĂ A RECICLĂRII
CUM VA FI VIAȚA ÎN WOVEN CITY
BIDEN FACE BANI PENTRU CAMPANIE
MACRON VA CERE ÎNCETAREA FOCULUI ÎN UCRAINA

Principalul opozant al lui Putin a fost arestat duminică seară de serviciile penitenciarelor la sosirea acestuia la Moscova din Germania, unde a stat după ce a fost otrăvit în vară.

Lituania, membră a Uniunii Europene, a spus duminică că va cere Uniunii Europene să impună rapid noi sancțiuni Rusiei ca reacție la arestarea criticului Kremlinului, Alexei Navalnîi.