• Elon Musk continuă să fie criticat pentru opiniile sale cu privire la Ucraina, iar principalul canal de știri Kyiv Post i-a cerut să „înceteze” în timpul unei dispute pe Twitter.
  • Ziarul britanic l-a acuzat, de asemenea, pe Musk că este vanitos, refuzând să recunoască faptul că „a exagerat cu ceva” în „încercarea sa de a poza ca expert în Ucraina”.
  • Musk a susținut că Ucraina trebuie să rămână neutră” și că victoria în războiul cu Rusia este puțin probabilă”.

Elon Musk continuă să fie criticat pentru opiniile sale cu privire la Ucraina, iar principalul canal de știri Kyiv Post i-a cerut să „înceteze” în timpul unei dispute pe Twitter.

Ziarul britanic, care are aproape 385.000 de urmăritori pe Twitter, l-a acuzat, de asemenea, pe Musk că este vanitos, refuzând să recunoască faptul că „a exagerat cu ceva” în „încercarea sa de a poza ca expert în Ucraina”.

La începutul acestei săptămâni, șeful Tesla a fost criticat atunci când a sugerat că fostul teritoriu ucrainean Crimeea, anexat ilegal de Rusia în 2014, ar trebui să fie acum recunoscut oficial ca parte a Rusiei”, în timp ce propunea o soluție pașnică” la invazia condusă de Vladimir Putin. De asemenea, el a susținut că Ucraina trebuie să rămână neutră” și că victoria în războiul cu Rusia este puțin probabilă”.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR

Ca răspuns la opiniile sale, joi (6 octombrie), pe contul de Twitter al Kiev Post a fost postat un tweet: Situația lui @elonmusk scapă în mod clar de sub control și se pare că mândria și vanitatea joacă un rol colosal în încercarea sa de a poza ca expert în #Ucraina. Oprește-te, Elon. Este în regulă să recunoști că ai exagerat cu ceva. Doar oprește-te.”

Musk a continuat să reacționeze la tweet cu următoarea declarațieSunt un mare fan al Ucrainei, dar nu al celui de-al treilea război mondial”.

Utilizatorii Twitter au comentat rapid riposta sa, unul dintre ei declarând: Nu, nu, nu: Ar trebui să faci un pas înapoi în această controversă, poate că ar trebui să recunoști că opiniile pe care le-ai exprimat nu au cuprins întreaga perspectivă și să iei o pauză pe Twitter. Sunteți înțelept să vă faceți griji cu privire la cel de-al treilea război mondial, dar poate că nu ați fost înțelept să propuneți public o soluție care i-ar afecta pe mulți.”

Un altul a sugerat pur și simplu: Dacă ați fi un fan al tăcerii”. Un al treilea a susținut: Rusia nu are dreptul să agite o baghetă magică cu WW3 și să preia orice parte a oricărei țări pe care o dorește.”

Totuși, unii au părut să fie de acord cu sentimentele lui Musk, iar unul dintre ei a spus: Amin pentru asta, Elon. WW3 este locul în care ne îndreptăm din păcate și sunt atât de confuz de ce oamenii vor asta?”.

Un altul a argumentat: Înțeleg de unde vine Elon, dar, din păcate, cred că o soluționare pașnică negociată este foarte puțin probabilă. Atrocitățile comise de ruși sunt pur și simplu prea flagrante și personale pentru ca ucrainenii să fie dispuși să accepte altceva decât o capitulare necondiționată.”