• Șeful PNL n-a fost iertat pentru ministerele cedate USR
  • Orban: „Rămân același om care sunt de 30 de ani”
  • Sighiartău: „Orban m-a amenințat cu plângere penală”

Ludovic Orban n-a fost iertat nici acum de mulți dintre colegii din PNL pentru că a cedat ministere importante, în schimbul funcției de șef al Camerei Deputaților.

Cel mai critic liberal la adresa președintelui partidului a devenit Robert Sighiartău, care e secretarul general al PNL.

„Toate ministerele au fost cedate USR PLUS. Din acel moment, am zis că nu vreau să fiu părtaș în istorie cu această mișcare de trădare a intereselor partidelor”, a afirmat Robert Sighiartău.

Recomandări

S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
SISTEMUL „TYCHE" ÎȚI PUNE DIAGNOSTICUL
CE FACI CU CEL MIC ÎN MINIVACANȚĂ?
DRULĂ PROPUNE MĂRIREA NOTELOR LA BAC
UE VREA NOI REGLEMENTĂRI PENTRU TIKTOKLITE
TÎLVAR VREA OBUZIERE DIN COREEA DE SUD

„Membrilor PNL nu le place ca diferiți reprezentanți ai PNL să-și critice public, să critice în media, alți colegi. Din punctul meu de vedere, eu voi rămâne același care sunt de 30 de ani”, a replicat Orban.

În interiorul partidului, criticile la adresa lui Orban – care se bate cu Florin Cîțu pentru funcția de președinte al PNL – au mers mult mai departe.

„Nu mi se pare normal să-i numiți trădători pe toți membrii PNL care nu sunt cu dumneavoastră. Ăsta e sindrom ceaușist: cine nu este cu mine este împotriva mea. Numai Ceaușescu îi numea pe toți trădători. Nu vreau, domnule președinte, să ieșiți din politică așa cum au ieșit alții. Ca domnul Tăriceanu sau alții. Am primit un telefon prin care am primit amenințări din partea dumneavoastră. Că îmi faceți plângere penală și altele”, a declarat secretarul general al PNL.