• Clotilde Armand spune că PNL și PSD s-au aliat
  • Sebastian Burduja, președintele PNL Sector 1: „Clotilde a ajuns primar datorită voturilor PNL”
  • Șeful PNL Sector 1: „Suntem jigniți de plasarea lângă PSD”

A trecut mai mult de un an de la alegeri și tot nu e pace între USR și PNL în Sectorul 1, deși, teoretic, cele două partide ar trebui să formeze majoritatea.

„PNL Sector 1 și PSD s-au aliat din nou la Primăria Sectorului 1. Nu-i nimic. Voi lupta cu ei până când normalitatea va reveni în această instituție iar cetățenii nu vor mai fi nevoiți să umple conturile Mafiei” e ultimul atac lansat de Clotilde Armand.

Șeful PNL din Sectorul 1 îi transmite lui Clotilde că voturile PNL-istilor au făcut-o primar, iar aceștia se simt jigniți să fie puși alături de PSD.

Recomandări

ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
EUROPA ÎNVINGE CRIZA ENERGETICĂ
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY A DEVENIT VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE

„1007 este diferența de voturi care a dat un alt primar la Sectorul 1. În acest context somăm public primarul Sectorului 1 care este primar cu votul şi sprijinul parteneriat cu PNL să înceteze jignirile, ameninţările şi bullying-ul la adresa PNL. Cea mai mare jignire dintre toate şi cea care ne doare cel mai mult este să fim plasaţi lângă cei împotriva cărora am luptat şi luptăm şi anume PSD-ul.”, a declarat Sebastian Burduja, președinte PNL Sector 1.

Tot în Sectorul 1, mașinile care sunt parcate neregulamentar pe domeniul public vor fi ridicate. Iar șoferii care au greșit vor pierde nu doar bani, ci și timp ca să-și recupereze mașina. Minimum 200 de lei taxa de ridicare, 150 de lei transportul și 75 de lei pe zi tariful de depozitare. Deci mai mult de 400 de lei, dintr-un foc.