Florin Cîţu a lansat un atac dur la adresa lui Ludovic Orban, contracandidatul său la şefia PNL: „Când cu câteva luni în urmă spui că o decizie a premierului este bună (…), iar peste câteva luni spui că nu mai este bună (…) arată că astfel de politicieni poate nu mai au un viitor în România”.

Florin Cîţu a spus, la Satu Mare, că această campanie internă a PNL a făcut să iasă la iveală şi lucruri mai neplăcute.

Această campanie este despre competiţie şi cred că nu este nimic mai liberal decât competiţia. Şi mă bucur foarte tare că avem această campanie şi este transparentă pentru ca şi dvs, dar şi românii să poată să vadă cum se comportă două echipe. Din păcate, pot să vadă şi lucruri mai neplăcute, lucruri care nu ar trebui să se întâmple în PNL, pentru că noi nu suntem PSD”, a spus Cîţu.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

Acesta a lansat un atac dur la adresa preşedintelui PNL, Ludovic Orban, contracandidatul său la şefia partidului, după ce acesta a criticat remanierea miistrului Alexandru Nazare.

Când ataci membrii Guvernului, premierul, seamănă foarte mult cu ceea ce face PSD. Când cu câteva luni în urmă spui că o decizie a premierului este bună, că este în spiritul Constituţiei, iar peste câteva luni spui că nu mai este bună, pentru că trebuie evaluată, arată că astfel de politicieni poate nu mai au un viitor în România”, a mai spus Cîţu.

Florin Cîţu şi Ludovic Orban s-au înscris în cursa pentru şefia PNL, Congresul Naţional urmând să aibă loc în 25 septembrie.