• Gabriela Firea susţine că măsurile vor duce la sărăcia populaţiei
  • Ea susține că a votat împotriva „acestui guvern incompetent”
  • Premierul Florin Cîțu a anunțat luni că salariile bugetarilor vor fi înghețate la nivelul veniturilor din decembrie 2020

Prim-vicepreședintele PSD Gabriela Firea susține că „Guvernul Perdanților” recunoaște austeritatea și traiul greu pentru toți românii, în loc să stimuleze economia prin finanțarea investițiilor publice sau prin încurajarea consumului.

Prim-vicepreședintele PSD Gabriela Firea susține, într-o postare pe Facebook, că măsurile anunțate de Guvern vor duce la sărăcirea populației și la scăderea puterii de cumpărare.

„Doi dintr-o lovitură! Un pumn în plex de la guvern și pentru angajatul la stat, și pentru cel de la privat! Înghețarea salariilor, a pensiilor, a venitului minim de incluziune, precum și a altor beneficii muncite pentru a fi obținute, scumpirea energiei, toate vor determina o sărăcire a populației, scăderea puterii de cumpărare cu efecte directe în profitul, și-așa afectat de pandemie, al societăților private. Ca peste tot în lume, ce măsuri pot lua privații, pentru a încerca să supraviețuiască în jungla DeDreapta de la noi? Restrângeri de activități, renunțare la o parte din personal, la proiecte, contracție peste tot”, a scris marți Gabriela Firea pe rețeaua de socializare.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
MATTY HEALY, DESPRE ALBUMUL LUI SWIFT
DE LA GOYA LA... YOGA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA

Ea susține că a votat împotriva „acestui guvern incompetent”.

„În loc de stimularea economiei prin finanțarea investițiilor publice, prin încurajarea consumului, prin creșterea veniturilor la bugetul național – au pârghiile puterii -, Guvernul Perdanților recunoaște austeritatea și traiul greu pentru toți românii. Când ai pușculița plină de la clienții de partid, normal că nu crezi în lacrimile medicilor și ale profesorilor sau în suferința salariaților de la stat și privat, ori în disperarea pensionarilor!
PS : Am votat motivat împotriva acestui guvern incompetent”
, a mai scris Gabriela Firea.

Premierul Florin Cîțu a anunțat luni că salariile bugetarilor vor fi înghețate la nivelul veniturilor din decembrie 2020.