Reacția iubitei sindicalistului Rădoi după ce autoritățile au început demolarea spațiilor comerciale de la metrou: „Primăria va răspunde pentru abuzuri”

  • Evacuarea și demolarea spațiilor comerciale de la metrou s-a transformat în scandal
  • Termenul limită pentru eliberare magazinelor de la metrou a expirat vineri, 2 aprilie
  • La protest a fost prezentă și iubita lui Ion Rădoi, liderul de sindicat al Metrorex

Evacuarea și demolarea spațiilor comerciale de la metrou a degenerat rapid într-un adevărat scandal. Primele demolări au loc la stația de metrou Ștefan cel Mare, acolo unde mai mulți oameni s-au adunat pentru a protesta împotriva deciziei Ministerului Transportului.

Termenul limită pentru eliberarea spațiilor comerciale de la metrou a expirat vineri, 2 aprilie.

Oamenii au început să huiduie, iar ușa unui magazin de la metrou este deschisă cu o rangă de către un director Metrorex.

La protest a fost prezentă și iubita lui Ion Rădoi, liderul de sindicat al Metrorex și marele câștigător al spațiilor comerciale.

„Există plângeri pentru Primăria Sectorului 2, care va răspunde pentru abuzurile pe care le-a făcut. Vă așteptăm cu mare interes să dărâmați aceste spații cu martori și să vedem cine se mai alătură în acest moment să vă ajute”, a spus aceasta.

Potrivit unei anchete realizate de jurnaliștii Gândul, Elena Claudia Minea, iubita lui Rădoi, este acţionar şi administrator la 4 firme. Toate deţin contracte de închiriere a unor spaţii comerciale de la metrou.