• Romprest a făcut al doilea comunicat de presă în aceeași zi, iar Clotilde Armand pare să fi câștigat „războiul gunoaielor”
  • Primarul Sectorului 1 a reacționat pe măsură și a anunțat că va depunde plângere penală împotriva companiei
  • Clotilde Armand a mai anunțat că va solicita Consiliului Local Sector 1 și în Justiție rezilierea contractului cu operatorul

După ce Romprest a anunțat că nu are unde să ducă gunoiul și are mașinile imobilizate, a venit un al doilea comunicat de presă, în aceeași zi, prin care a declarat că își va reîncepe activitatea.

Astfel, odată cu aflarea veștii, Clotilde Armand a reacționat pe măsură, mai ales că acest război dăinuia de ceva timp. Primarul Sectorului 1 a anunțat că va depune plângere penală împotriva operatorului de salubritate.

„Înțeleg că operatorul de salubritate a anunțat că reîncepe să strângă gunoiul din Sector și a recunoscut vina pentru șantajul creat în aceste zile în care nu a ridicat gunoiul. Da. Iată că am avut dreptate! Legea spune foarte clar că este interzis să întrerupă serviciul de salubrizare și administratorilor companiei le-a fost frică să mai continue cu șantajul. Dar lucrurile nu vor rămâne așa. Toți cei care și-au permis această situație vor răspunde în Justiție pentru că au pus în pericol sănătatea populației din Sectorul 1. Primăria Sectorului 1 va depune plângeri penale pentru infracțiunea de șantaj acționarilor Companiei Romprest Service S.A. și solicită autorităților abilitatea să fie ridicată licența acestui operator”, a scris pe Facebook primarul Sectorului 1.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

Clotilde Armand a mai anunțat că va solicita Consiliului Local Sector 1 și în Justiție rezilierea contractului cu operatorul. Legea invocată de primarul Sectorului prevede faptul că Romprest nu ar fi avut voie să întrerupă serviciul de salubrizare, chiar dacă nu și-a primit banii la timp.