• Ludovic Orban „chiar nu înțelege“ ce s-a întâmplat în cazul numirii lui Marian Murguleț în funcția de secretar de stat la Ministerul Digitalizării
  • Orban: „N-am înțeles nici motivul numirii, nici motivul demiterii

Numirea lui Marian Murguleț în funcția de secretar de stat la Ministerul Digitalizării „a fost cam ciudată”, a spus joi președintele PNL, Lodovic Orban.

„Chiar nu înțeleg, candidatul pentru poziția de secretar de stat în cadrul ministerului condus de domnul Teleman, secretar de stat pentru digitalizare, a fost validat un alt candidat în cadrul Biroului Executiv. Numirea domnului Murguleț sigur că m-a surprins, acuma sigur până la urmă premierul poate să aibă o preferință, dar nu o preferință acolo unde există o decizie a partidului“, a declarat joi Ludovic Orban.

Acesta susține că numirea lui Marian Murguleț, care nu este membru al PNL, a fost o „cam ciudată”.

Recomandări

ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
EUROPA ÎNVINGE CRIZA ENERGETICĂ
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY A DEVENIT VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE

N-am înțeles nici motivul numirii, nici motivul demiterii, adică motivul demiterii l-am înțeles, dar știți că l-a mai demis o dată pe Murguleț”, a adăugat președintele PNL.

Secretarul de stat de la Ministerul Digitalizării Marian Murguleț a fost schimbat din funcție la doar o zi după ce a fost numit în această poziție.

Premierul Florin Cîțu a semnat decizia de eliberare din funcție, iar miercuri seara aceasta a fost publicată în Monitorul Oficial.

Documentul de eliberare din funcție a venit la doar o zi după ce premierul Cîțu a semnat numirea lui Murguleț.