• Vladimir Putin: „Acuzațiile sunt absurde şi o încercare de a stârni probleme”
  • Putin a declarat că Statele Unite încearcă în mod deschis să împiedice dezvoltarea Rusiei.
  • Vladimir Putin: „Nu avem niciun dezacord cu Statele Unite

Vladimir Putin a comentat vineri sugestiile cum că Rusia ar avea o legătură cu atacurile cibernetice de tip ransomware din SUA. El spune că acuzațiile sunt absurde şi o încercare de a stârni probleme înaintea summitului din această lună cu preşedintele american Joe Biden, transmite Ria Novosti.

Totodată, președintele rus a subliniat că nu au existat acțiuni rău intenționate din partea Rusiei împotriva Statelor Unite.

„Este un nonsens, amuzant. Este ridicol să acuzi Rusia de acest lucru. Slavă Domnului că există oameni cu bun simţ care îşi pun (ei înşişi) această întrebare şi pun întrebarea celor care încearcă să provoace un nou conflict înainte de întâlnirea noastră cu Biden”, a declarat Vladimir Putin la televiziunea rusă de stat Pervîi Kanal, pe marginea Forumului Economic de la Sankt Petersburg.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

Nu avem niciun dezacord cu Statele Unite. Ei au doar un motiv de dezacord – vor să ne împiedice dezvoltarea, vorbesc despre asta public„, a mai spus Putin.

Un atac din această săptămână împotriva fabricilor din SUA ale companiei braziliene de ambalare a cărnii JBS a fost al treilea atac cibernetic de tip ransomware de când Biden a fost învestit în funcţie în ianuarie.

JBS a informat Casa Albă că atacul ar proveni de la un grup infracţional din Rusia.