• Donald Trump a evitat să spună, în timpul unui interviu, dacă va accepta rezultatul alegerilor prezidențiale din 2020.
  • Joe Biden conduce în sondaje, având 8% mai mult decât președintele SUA.
  • „În primul rând, nu pierd pentru că sondajele sunt false. Au fost false în 2016, iar acum sunt și mai false“, a spus Trump.
  • Președintele american nu a ratat ocazia de a spune din nou că votul prin corespondență va „falsifica alegerile“.

Rămâne „de văzut“ dacă Donald Trump va accepta rezultatul alegerilor prezidențiale din 2020. În timpul unui interviu, el a ocolit să spună dacă va accepta sau nu, rezumându-se la: „Trebuie să văd“.

În plus, când Chris Wallace, prezentatorul emisiunii „Fox News Sunday“, a prezentat sondajele care arată că Joe Biden, contracandidatul democrat al președintelui american, conduce cu 8% în intenția de vot, Trump a spus că „sondajele sunt false“, scrie CNBC. „În primul rând, nu pierd pentru că sondajele sunt false. Au fost false în 2016, iar acum sunt și mai false“, a spus el. 

Când Wallace l-a întrebat pe Trump dacă este un pierzător „plin de grație“, președintele a spus că „depinde“ și a repetat a repetat acuzațiile pe care le-a făcut și anterior referitoare la faptul că votul prin corespondență ar putea provoca o fraudare masivă a alegerilor: „Cred că votul prin corespondență o să falsifice alegerile. Chiar cred“.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Presat de Wallace să răspundă dacă va accepta rezultatul alegerilor din acest an, Trump a refuzat să ofere un răspuns direct: „Trebuie să văd. Uite, trebuie să vedem, să văd“. Apoi a adăugat: „Nu, nu o să spun pur și simplu da, dar nu o să spun nici nu“.