• Donald Trump a evitat să spună, în timpul unui interviu, dacă va accepta rezultatul alegerilor prezidențiale din 2020.
  • Joe Biden conduce în sondaje, având 8% mai mult decât președintele SUA.
  • „În primul rând, nu pierd pentru că sondajele sunt false. Au fost false în 2016, iar acum sunt și mai false“, a spus Trump.
  • Președintele american nu a ratat ocazia de a spune din nou că votul prin corespondență va „falsifica alegerile“.

Rămâne „de văzut“ dacă Donald Trump va accepta rezultatul alegerilor prezidențiale din 2020. În timpul unui interviu, el a ocolit să spună dacă va accepta sau nu, rezumându-se la: „Trebuie să văd“.

În plus, când Chris Wallace, prezentatorul emisiunii „Fox News Sunday“, a prezentat sondajele care arată că Joe Biden, contracandidatul democrat al președintelui american, conduce cu 8% în intenția de vot, Trump a spus că „sondajele sunt false“, scrie CNBC. „În primul rând, nu pierd pentru că sondajele sunt false. Au fost false în 2016, iar acum sunt și mai false“, a spus el. 

Când Wallace l-a întrebat pe Trump dacă este un pierzător „plin de grație“, președintele a spus că „depinde“ și a repetat a repetat acuzațiile pe care le-a făcut și anterior referitoare la faptul că votul prin corespondență ar putea provoca o fraudare masivă a alegerilor: „Cred că votul prin corespondență o să falsifice alegerile. Chiar cred“.

Recomandări

UE INTERZICE TRANSBORDAREA GNL ÎN PORTURILE SALE
CIOLACU VREA DATĂ PENTRU PREZIDENȚIALE
CE PRIMEȘTE UCRAINA DE LA LIDERII LUMII?
CE PROVOCARI ÎL AȘTEAPTĂ PE RUTTE LA NATO?
UNA SPUNE COMISIA EUROPEANĂ, ALTA FACE GUVERNUL
ZID LA GRANIȚA CU SUDUL

Presat de Wallace să răspundă dacă va accepta rezultatul alegerilor din acest an, Trump a refuzat să ofere un răspuns direct: „Trebuie să văd. Uite, trebuie să vedem, să văd“. Apoi a adăugat: „Nu, nu o să spun pur și simplu da, dar nu o să spun nici nu“.