• Mersul ezitant al președintelui american, pe o rampă la academia militară West Point, a ridicat multe semne de întrebare.
  • Jurnaliștii The New York Times spun că în timpul unui discurs, Donald Trump a avut dificultăți cu aducerea paharului cu apă la gură.
  • Donald Trump ar fi avut probleme cu ridicarea brațului drept.
  • Președintele american a infirmat speculațiile cum că ar fi bolnav.

Preşedintele american Donald Trump, care a împlinit duminică 74 de ani, spune că se simte bine, iar speculațiile cum că ar fi bolnav sunt nejustificate.

“Rampa pe care am coborât după discursul meu la West Point era foarte lungă şi abruptă, nu avea balustrade şi, cel mai important, era foarte alunecoasă”, a scris Trump pe Twitter, subliniind că pe finalul rampei a “alergat până jos”.

Pe de altă parte, jurnaștii The New York Times scriu că Trump a avut dificultăți și când a vrut să ducă la gură, paharul cu apă. Acesta ar fi avut probleme cu ridicarea brațului drept. Aceeași sursă subliniază faptul că rampa ar fi fost alunecoasă.

Recomandări

X PERCEPE O NOUĂ TAXĂ
FACEM ECONOMIE LA ELECTRICITATE
MEGHAN ÎȘI LANSEAZĂ NOUL BRAND
MOMENTUL ATACULUI
ESA CREEAZĂ O ECLIPSĂ ARTIFICIALĂ
„ECHITATEA POATE SALVA EDUCAȚIA”

Preşedintele american a participat, sâmbătă, la ceremonia de decerrnare a diplomelor la academia militară West Point. După ce a rostit un discurs, în momentul în care a coborât de pe scenă a parcurs ezitant rampa până jos.