• Tudorel Toader, fost ministru al Justiţiei, spune că toate răspunsurile cu privire la legile justiţiei se află in intervenţia Comisiei speciale
  • „Epopeea modificării legilor justiţiei a fost scrisă în Comisia specială şi în Parlament”, spune Tudorel Toader
  • Iohannis a anunţat că modifică legile justiţiei şi declanşează consultările pe această temă

Fostul ministru al Justiţiei Tudorel Toader a reacţionat, pentru MEDIAFAX, după ce Klaus Iohannis a anunţat modificarea legilor justiţiei.

„Pe data de 25 octombrie 2017, Comisia Specială din Parlament a preluat materialul aflat în lucru la Ministerul Justiţiei, privind modificarea legilor justiţiei. A modificat in mod substanţial acel material, l-a transformat în proiect de lege, iniţiat de 11 parlamentari”, a spus Tudorel Toader.

„Epopeea modificării legilor justiţiei a fost scrisă în Comisia specială şi în Parlament, acolo puteţi afla răspunsurile pe care le căutaţi”, a mai precizat fostul ministru al Justiţiei.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA
C.E. INVESTIGHEAZĂ CHINA
CE ESTE DUREREA CRONICĂ

Iohannis a anunţat că modifică legile justiţiei şi declanşează consultările pe această temă. Ieşirea preşedintelui vine după ce Tudorel Toader a povestit, recent, pentru Ion Cristoiu presiunile exercitate asupra sa în Guvernul Dăncilă pentru modificarea codurilor penale.