• Vladimir Putin a fost întrebat dacă este „un criminal”
  • Preşedintele rus a zâmbit şi a evitat să răspundă cu „nu”
  • Putin a vorbit şi despre diferenţele dintre Trump şi Biden

NBC News a lansat câteva momente din interviul lui Keir Simmons cu Vladimir Putin, inclusiv momentul în care preşedintele rus este întrebat dacă este „un criminal”, scrie Deadline.

Putin a râs, a răspuns la întrebare, dar nu a spus un „nu” categoric.

John McCain v-a numit un criminal. Când i s-a spus acest lucru lui Donald Trump, el nu a egat. Când preşedintele Biden a fost întrebat dacă el crede că sunteţi un criminal, el a răspuns da. Domnule preşedinte, sunteţi un criminal?”, a fost întrebarea lui Simmons pentru Putin.

Recomandări

SFÂNTA LUMINĂ S-A COBORÂT LA IERUSALIM
PILE ȘI ȘTAMPILE
SFÂNTA LUMINĂ VINE DE LA IERUSALIM
PROGNOZA METEO PENTRU PAȘTE
SĂRBĂTOREȘTI ZIUA STAR WARS
CEA MAI FRUMOASĂ STRADĂ DIN EUROPA, ÎN ROMÂNIA

„De-a lungul mandatului meu, m-am obişnuit cu atacuri de tot felul, de diferite calibre şi nimic nu mă surprinde. Cred că aceasta este o expresie a culturii generale a SUA. Desigur, la Hollywood… există câteva lucruri profunde la Hollywood. Comportament macho. Care poate fi tratat ca o artă cinematografică, dar face parte din cultura politică americană, unde unde considerat normal. Apropo, nu aici, nu este considerat normal aici”, a fost răspunsul lui Putin.

Simmons a continuat şi i-a menţionat pe unii dintre adversarii lui Putin, care au fost ucişi în ultimii ani.

„Uite, ştii, nu vreau să fiu nepoliticos, dar acest lucru pare a fi un fel de indigestie, cu excepţia faptului că este o indigestie verbală. Aţi menţionat mulţi indivizi care într-adevăr au siferit şi au murit în diferite momente, din diferite motive, din cauza diferiţilor indivizi”, a mai spus Putin.

Putin despre Donald Trump şi Joe Biden

Preşedintele rus a fost întrebat şi despre Donald Trump şi Joe Biden.

„Cred că fostul preşedinte american, domnul Trump, este un individ extraordinar, talentat, altfel nu ar fi devenit preşedinte. Este un individ colorat. Îţi place sau nu îţi place. Dar el nu a venit din mediul politic american, nu a făcut parte foarte mult din politică şi unora le place, altora nu le place.

Preşedintele Biden, desigur, este radical diferit de Trump, deoarece Biden este un om de carieră. Şi-a petrecut practic toată perioada ca adult în politic. Gândeşte-te doar la numărul de ani petrecuţi în Senat. Este un alt tip de persoană şi este marea mea speranţă că da, există unele avantaje, unele dezavantaje, dar nu vor fi luate decizii bazate pe implus de preşedintele american”, a mai spus Putin.

Întreg interviul cu Vladimir Putin va fi difuzat luni seară, în Statele Unite, cu doar câteva zile înainte de întâlnirea lui Putin cu Joe Biden.