• Alexandru Cumpănașu a spus că nu există niciun dosar pe numele lui la Poliția Capitalei.
  • Cumpănașu a spus că în urmă cu o săptămână a dat în judecată ministerul Justiției și 52 de școli pentru modul de organizare a școlii online.
  • Alexandru Cumpănașu și-a făcut cont de TikTok la îndemnul fiicei sale.

Alexandru Cumpănașu a explicat în direct, la un post de televiziune din România, că a verificat cu Poliția Capitalei de ce a fost acuzat.

„Eu am vorbit cu Poliția Capitalei și azi și azi-noapte, când au dat niște știri halucinante, cu privire la nu știu ce face Poliția. Am precizat că nu este adevărat.

Azi am luat legătura din nou, nu este niciun dosar, nu este nicio verificare. Eu acum maxim o săptămână am dat în judecată ministerul Justiției și 52 de școli pentru modul în care au organizat învățământul online, pe chestiuni concrete”, a spus Alexandru Cumpănașu.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
AI ACEEAȘI RUTINĂ LA JOB?
ZELENSKI RĂSUFLĂ UȘURAT
CÎRSTOIU: MANDATUL MEU E PE MASA COALIȚIEI
CE SCOP ARE ISRAELUL

Cine l-a convins pe Cumpănașu să-și facă cont de TikTok și de ce

„Haideți să vă fac o confidență: fata mea m-a rugat să fac acest cont de TikTok pentru că a văzut alți TikTok-eri care vorbeau de educație”, a declarat Alexandru Cumpănașu.

„Dumneavoastră, dar și majoritatea, nu aveți întrebări, aveți acuzații. Dacă te uiți la mine pe TikTok, spune așa: Mentor și Coaching pentru elevi, studenți și părinți”, a adăugat Cumpănașu.

Întrebat cum poate să-i spună unei eleve că el nu are nevoie să-și dea cu cremă pe organele genitale pentru că este „dotat”, Alexandru Cumpănașu a spus: „Nu este nicio problemă. Este părerea dumneavoastră și o respect. Se pare că nu este și părerea a foarte multor părinți din România. Văd că aveți o preocupare. Sper să nu fie o preocupare mai gravă cu organele mele genitale”.