• Dezbaterea dintre Mike Pence și Kamala Harris a fost mai calmă
  • Mike Pence a vorbit cu trei secunde mai mult decât Kamala Harris
  • Ambii candidați au evitat să răspundă la întrebări sau au vorbit pe lângă subiect

Trebuie să-ți spun că după dezbaterea dintre Mike Pence și Kamala Harris, o concluzie poate fi trasă fără îndoială. A fost mult mai ordonată decât prima confruntare dintre Donald Trump și Joe Biden.

Și Fox News, care e de partea republicanilor, și CNN, care susține democrații, au spus același lucru.

Ambii candidați pentru funcția de vicepreședinte s-au achitat bine de sarcina lor – să-și apare partenerul din cursa pentru Casa Albă. Trump și Biden ar trebui să învețe ceva de la secunzii lor, au spus experții.

Chris Wallace, jurnalist Fox News: „Va părea ea prezidențială? Nu cred că a făcut ceva (Kamala Harris – n.r.) care să o descalifice în acest sens.“

Karl Rove, fost consilier al lui George W. Bush: „Sunt lecții de învățat de candidații pentru președinție de la candidații pentru vicepreședinție. Mai ales Donald Trump de la Mike Pence, care s-a descurcat excelent în această seară“.

Donna Brazile, strateg politic democrat: „Kamala Harris, ca majoritatea femeilor, vrea să fie judecată în baza faptelor.“

Britt Hume, analist politic: „Întrebarea este dacă președintele, când se uită la dezbatere, va recunoaște că propriul vicepreședinte s-a descurcat mai bine să apare administrația decât el și dacă va învăța ceva.“

Recomandări

NE-A SALVAT VACCINUL?
ACȚIUNILE META SE SCUFUNDĂ
RUSIA SPUNE NU REZOLUȚIEI
FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
MATTY HEALY, DESPRE ALBUMUL LUI SWIFT
DE LA GOYA LA... YOGA

Trebuie să-ți spun că Mike Pence a reușit să vorbească mai mult decât Kamala Harris, dar doar cu trei secunde, potrivit calculului CNN.

Cei doi candidați pentru vicepreședinție au avut o problemă mare remarcată de analiști: ambii au evitat să răspundă la întrebări sau au spus lucruri pe lângă subiect.