• Politicienii reacționează după ce moțiunea de cenzură împotriva Guvernului a picat
  • Dan Barna: „Revoluția bunei guvernări merge mai departe“
  • Florin Cîțu: „Eșec previzibil al Alianței PSD – AUR!“
  • Anca Dragu: „Moțiunea de astăzi a fost un exercițiu de imagine pentru PSD“
  • Cristian Ghica: „Circul pe banii românilor trebuie să înceteze“

Parlamentul României a respins marți moțiunea de cenzură a PSD.

După ce moțiunea intitulată „România EȘUATĂ. Recordul ”fantastic” al Guvernului Cîțu” a picat, politicienii au reacționat pe Facebook.

Dan Barna: „Revoluția bunei guvernări merge mai departe“

„Spre deosebire de semnatarii exercițiului de demagogie ipocrită de azi, noi încercăm să facem țara asta mai bună. Am promis că vom construi infrastructură, construim infrastructură. Am promis că vom face spitale, am început să face spitale și le veți vedea la finalul acestei guvernări. Am promis o justiție curată, avem o justiție curată și vom consfinți asta în lege până la finalul anului. Am promis că vom fi cinstiți cu bugetul și posibilitățile țării și asta facem”, scrie Dan Barna.

Recomandări

CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
LA VREMURI NOI, ROȚI NOI
NE IA A.I.-UL JOBUL?
TU CREZI ÎN MANIFESTARE?
IRAN ȘI ISRAEL CONTINUĂ CONFRUNTAREA
CÂT DE SUSTENABILĂ E AFACEREA TA?

Vicepremierul susține că „spectacolul disperării voastre e înduioșător, dar nu o să ne oprească din drum. Nu sunt eu cel care să vă dea sfaturi, dar dacă o țineți așa, până și copiii au să vadă într-o zi că sunteți un partid al subdezvoltării și sărăciei. Un partid al trecutului. Pe axa Iliescu-Dragnea-Ciolacu încercați de 30 de ani să puneți frână României”.

Nimeni nu mai vrea să facă parte din istoria pe care o construiește PSD. E plină de necazuri, sărăcie și ipocriți. Și poate atunci o să începeti să construiți ceva. Până acum n-ați făcut decât să distrugeți. Dar ne-a rămas speranța și în baza ei construim azi. Oricât de mult vă enervează asta pe voi“, adaugă acesta.

Florin Cîțu: „Eșec previzibil al Alianței PSD – AUR! Rămân cel mai mare inamic al PSD “

Și prim-ministrul a avut o reacție pe Facebook, după ce Parlamentul a respins moțiunea de cenzură a PSD. Florin Cîțu promite că va rămâne „cel mai mare inamic al PSD“ și spune că nici măcar Marcel Ciolacu nu a crezut în moțiune.

Eșec previzibil al Alianței PSD – AUR! Moțiunea de cenzură împotriva acestui Guvern a picat. O moțiune de fațadă, în care nici Marcel Ciolacu nu a crezut, măcar. Românii doar asta trebuie să știe! Guvernul pe care îl conduc va lua în continuare cele mai bune măsuri, va face investiţii, va face reforme! Rămân cel mai mare inamic al PSD“, scrie Florin Cîțu pe Facebook.

Anca Dragu: „Moțiunea de astăzi a fost un exercițiu de imagine pentru PSD“

Moțiunea de cenzură a picat. Astăzi, am arătat în Parlament că suntem uniți și că această coaliție este singura șansă pentru dezvoltarea României.  Moțiunea de astăzi a fost un exercițiu de imagine pentru PSD, un exercițiu pe care tocmai l-a pierdut. Coaliția se întoarce la treabă. Dezvoltarea țării nu intră în vacanță“, a fost reacția Ancăi Dragu.

Cristian Ghica: „Circul pe banii românilor trebuie să înceteze“

Senatorul Cristian Ghica e de părere că „Parlamentul a dat un răspuns ferm minciunilor PSD“.

Moțiunea de cenzură inițiată de PSD împotriva Guvernului a picat. Din nou, Parlamentul a dat un răspuns ferm minciunilor PSD: circul pe banii românilor trebuie să înceteze“, scrie Cristian Ghica pe Facebook.