• India a înregistrat un nou record de infectări cu SARS-CoV-2.
  • Țara a raportat un record de 145.384 de cazuri în ultimele 24 de ore.
  • Numărul total de cazuri în India este de 13,21 milioane.

Al doilea val al pandemiei de coronavirus continuă să facă ravagii în India. Recent, țara a înregistrat un nou record de infectări cu SARS-CoV-2. De această dată, au fost raporatate 145.384 de cazuri în ultimele 24 de ore, transmite Reuters.

În momentul de față, India are 168.436 de decese provocate de COVID-10, de la debutul pandemiei, iar în ultimele 24 de ore virusul a făcut 794 de victime. Numărul total de cazuri de coronavirus din India este de 13,21 milioane, al treilea cel mai mare la nivel mondial, după Statele Unite și Brazilia.

Cel mai bogat stat indian, Maharashtra, a stabilit că este nevoie de un lockdown în timpul weekendului, au anunțat autoritățile.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

Astfel, 110 milioane de persoane vor respecta această restricție pentru a contribui la combaterea pandemiei și pentru a reduce numărul mare de cazuri de coronavirus.

Până la finalul lunii aprilie se vor impune restricții pe timp de noapte, iar adunările de peste patru persoane sunt interzise. Birourile private, restaurantele, cinematografele, piscinele, barurile, lăcașurile de cult și spațiile publice vor fi închise.

În weekenduri, doar serviciile esențiale au voie să-și continue activitatea.