• Traian Băsescu ar putea intra în cursa pentru Primăria Capitalei
  • Anunţul vine după ce USR se opune unei alianţe comune cu PMP pentru a intra în cursa electorală cu candidaţi comuni la primăriile de sector
  • În replică, USR spune că nu sunt argumente realiste pentru a crea o alianţă cu un partid care „a votat cot la cot cu PSD”

Traian Băsescu din nou în scaunul de primar general al Capitalei. O ipoteză care poate fi luată în calcul dacă PNL, USR şi PMP nu formează o alianţă pentru a desemna candidaţi comuni la primăriile de sector. PMP nu râvneşte la scaunul de primar general, dar vrea în Consiliul General sau chiar la primăriile de sector.

Eugen Tomac spune că din partea PNL există o deschidere către alianţă, însă USR se opune. În replică, PMP răspunde. Intră cu Traian Băsescu în lupta pentru Primăria Generală a Capitalei.

În situaţia în care nu se va crea o alianţă în jurul candidatului Nicuşor Dan, pe care noi, din prima clipă, am zis că-l vom susţine, şi să mergem cu candidaţi comuni şi liste comune la toate sectoarele pentru a învinge. Altfel, vom merge separat fiecare. PMP ia în calcul foarte serios candidatura domnului preşedinte Băsescu”, a spus Eugen Tomac, președintele PMP.

Recomandări

ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
CÂND ADERĂ MOLDOVA LA UE
CUM ÎNVINGE EUROPA CRIZA ENERGETICĂ
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY DEVINE VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE

„Din păcate pentru Bucureşti, în ultimii patru ani, PMP a votat cot la cot cu PSD şi cu Gabriela Firea. Nu sunt argumente realiste pentru ca cei care au fost susţinători ai PSD în Bucureşti, nu e niciun argument pentru care aceştia ar putea să fie credibili într-o astfel de structură”, a declarat Dan Barna, președintele USR.