• Regina, care are 96 de ani şi probleme de mobilitate, şi-a redus mai multe angajamente în ultimele luni.
  • Un purtător de cuvânt al Palatului a declarat că detaliile cu privire la membrii familiei regale care vor participa vor fi anunţate ulterior.
  • Din cauza pandemiei, este pentru prima dată în ultimii trei ani când publicul a fost invitat la casa reginei pentru petrecerile din grădină.

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii va lipsi de la petrecerile din grădina regală de anul acesta. Alţi membri ai Familiei Regale îi vor ţine locul Reginei, a anunţat Palatul Buckingham, citat de BBC.

Regina, care are 96 de ani şi probleme de mobilitate, şi-a redus mai multe angajamente în ultimele luni.

De obicei, peste 30.000 de persoane sunt invitate în fiecare an la Palatul Buckingham sau la Palatul Holyroodhouse.

Recomandări

NOU COD PENTRU SCHENGEN
CE FAC ELEVII ÎN SĂPTĂMÂNA VERDE
NE-A SALVAT VACCINUL?
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
UK: FETELE ÎNTREC BĂIEȚII LA FUMAT

Un purtător de cuvânt al Palatului a declarat că detaliile cu privire la membrii familiei regale care vor participa vor fi anunţate ulterior.

Prima petrecere în grădină din anul Jubileului de Platină al Reginei va avea loc miercurea viitoare la Palatul Buckingham, urmând altele pe 18 şi 25 mai, precum şi pe 29 iunie la Palatul Holyroodhouse, reşedinţa sa oficială din Edinburgh.

Din cauza pandemiei, este pentru prima dată în ultimii trei ani când publicul a fost invitat la casa reginei pentru petrecerile din grădină.

Petrecerile sunt folosite de Palatul Buckingham pentru a recunoaşte şi recompensa serviciile publice, invitaţii fiind nominalizaţi de o reţea de sponsori, inclusiv lord-locotenenţi, departamente guvernamentale, forţele armate şi grupuri religioase.