Regula de aur din familia Biden, dezvăluită de fiica președintelui SUA. Cum îl descrie Ashley pe tatăl ei

  • Ashley Blazer Biden a oferit detalii din viața de familie
  • „Indiferent cu cine sau unde este tata, în orice întâlnire, dacă un copil sună, va trebui să iasă să îi răspundă“, spune Ashley Blazer Biden

În toată campania electorală, Joe Biden a pus accentul pe familia sa. Noul preşedinte al Statelor Unite ale Americii trăieşte în prezent o frumoasă poveste de dragoste cu Jill Biden, însă puţini ştiu prin ce tragedie a trecut.

Viaţa de familie a preşedintelui nu a fost deloc uşoară. Acesta şi-a pierdut prima soţie şi unul dintre cei trei copii, într-un tragic accident de maşină. Cu actuala soţie, Jill Biden are o fată, pe Ashley Blazer Biden.

Ashley Blazer Biden: „Tata este atât de empatic încât are capacitatea de a recunoaşte durerea, de a simţi durerea celorlalţi. Noi avem o regulă în familia noastră pe care o respectăm mereu. Indiferent cu cine sau unde este tata, în orice întâlnire, dacă un copil sună, va trebui să iasă să îi răspundă.“

Naomi Biden a postat o poză pe contul său oficial de Twitter, alături de descrierea „oricine vrea să ajungă la Joe Biden, va trebui să treacă mai întâi de noi.