Relansarea economiei după Coronavirus poate fi problematică. Ce spune Directorul Deutsche Bank

Relansarea economiei după Coronavirus poate fi problematică. Ce spune Directorul Deutsche Bank Sursa Foto: Zuma Press / Cezary Kowalski
  • Directorul Deutsche Bank: Pieţele financiare sunt „prea optimiste” privind relansarea post-pandemie
  • Christian Sewing: „Da, pieţele au reînceput tranzacţiile, dar opinia mea personală este că premisele privind această redresare sunt puţin prea optimiste”
  • Şeful Deutsche Bank a notat totuşi că în aprilie-mai s-a observat o „tendinţă pozitivă” a diviziei de investiţii a companiei

Pieţele financiare sunt prea optimiste în evaluările privind redresarea economică după pandemie, apreciază Christian Sewing, directorul general al Deutsche Bank, citat de agenţia de presă Reuters.

Într-un discurs rostit la un seminar economic desfăşurat prin videoconferinţă, Christian Sewing a avertizat că nu se cunosc încă efectele crizei generate de pandemie.

„Da, pieţele au reînceput tranzacţiile, dar opinia mea personală este că premisele privind această redresare sunt puţin prea optimiste”, a subliniat Sewing.

„Efectele comenzilor de tip secund şi terţ nu au revenit la evaluări complete în acest moment”, a subliniat el.

Şeful Deutsche Bank a notat totuşi că în aprilie-mai s-a observat o „tendinţă pozitivă” a diviziei de investiţii a companiei.