• În Iași și Buzău localurile funcționează la 50% din capacitate
  • Momentan, localurile nu s-au redeschis în Cluj, Timișoara și Brașov
  • La Brașov incidența este de 2,85 , dar chiar și asa localurile vor rămâne închise până pe 2 februarie

Sunt orașe în care restaurantele au fost deschise la 30% din capacitate. Dar sunt și orașe în care localurile pot funcționa la o capacitate chiar mai mare.

În municipiul Iasi incidența a scăzut sub 1,5 infectări la mia de locuitori, mai exact, la 0,95. Iar de astăzi, restaurantele, cinematografele și sălile de spectacole vor funcționa la 50% din capacitate. Și la Buzău localurile vor funcționa tot la 50% din capacitate, incidența în oraș este de 0,75%.

În Bucuresti și mai multe localități din Ilfov, printre care Mogoșoaia, Corbeanca, Popești Leordeni sau Snagov, localurile funcționeaza la 30% din capacitate. La fel și în Constanța. Toate aceste localuri pot funcționa de la ora 6 până la ora 23.00.

Recomandări

DEIF, ȚINȚA UNUI ATAC ÎN GAZA
JO24 DAU PESTE CAP ZIUA NAȚIONALĂ A FRANȚEI
DUA LIPA ÎȘI VINDE BILETELE ÎN 5 MINUTE
CUM AFECTEAZĂ CANICULA ECONOMIA?
RUSIA RĂMÂNE FĂRĂ MILITARI
NETANYAHU ÎNTÂRZIE ACORDUL DE PACE

Unde nu s-au redeschis localurile

Momentan, localurile nu s-au redeschis în Cluj, Timișoara și Brașov. Timișoara și Cluj sunt în scenariul galben, cu o incidență de peste 3 cazuri la mia de locuitori.

La Cluj-Napoca avem 4,10 infectari la mia de locuitori, iar la Timișoara 4,07. La Brașov incidența este de 2,85 , dar chiar și asa localurile vor rămâne închise până pe 2 februarie.