• În cel mai cunoscut cartier din Miami, circulația va fi închisă pe timpul nopții
  • Plajele au fost împânzite de petrecăreții care nu au ținut cont de nicio regulă
  • În Florida, purtarea măștii nu a fost niciodată obligatorie

Mii de studenți veniți în vacanța de primăvară au participat la petreceri pe plajele din Miami, Florida fără să țină cont de nicio regulă.

Guvernatorul Floridei a declarat că traficul, restaurantele și barurile se vor închide între orele 20.00 și 6.00 dimineața, în cel mai cunoscut cartier, South Beach.

La ora 20, mii de oameni încă umblau pe bulevardul Ocean Drive, fără ca poliția să intervină. Abia în jurul ore 21:30 polițiștii au început să disperseze mulțimea care nu respecta nicio regulă de distanțare și protecție.

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
DRULĂ PROPUNE MĂRIREA NOTELOR LA BAC
TÎLVAR VREA OBUZIERE DIN COREEA DE SUD
AVOCATUL TODD BLANCHE: „DONALD TRUMP ESTE NEVINOVAT”
XXX FĂRĂ NECUNOSCUTE

Bulevardul „Ocean Drive” va rămâne închis circulației pietonale și vehiculelor, cu excepția rezidenților, a turiștilor cazați la hoteluri și a angajaților din acea zonă. Măsurile de urgență vin după săptămâni de incidente violente, confruntări cu poliția, dar și o persoană rănită.

În Florida masca nu a fost niciodată obligatorie, iar restaurantele și barurile funcționează la capacitate de 100 % din septembrie. În urmă cu câteva zile, guvernatorul a dat un ordin prin care a anulat toate amenzile date pe motive sanitare în ultimul an.