• Klaus Iohannis te anunţă că ţara ta nu a trecut incă de zona de platou privind infecţia de Coronavirus
  • Cu toate acetea, preşedintele României îţi spune că dacă vei purta mască şi vei fi responsabil, situaţia se va imbunătăţii
  • Klaus Iohannis iţi spune că dacă scade numărul de îmbolnăviri, acest lucru va duce la ridicarea mai rapidă a cât mai multor restricţii

Preşedintele Klaus Iohannis a vorbit după şedinţa CSAT şi despre situaţia din România cu privire la cazurile de infectări cu noul Coronavirus.

Şeful statului a spus că ţara ta se află încă pe un platou, iar dacă numărul infectaţilor va scădea, se vor ridica mult mai repede restricţiile.

„Numarul de infectări rămâne destul de constant cu unele creşteri, urmat de scăderi, ceea ce înseamnă că ne menţinem încă pe un platou. Vom depăşi cu bine şi această etapă dacă vom continua să rămânem vigilenţi şi responsabili. Dacă purtăm măşti, dacă păstrăm igiena şi menţinem distanţa, vom scădea foarte mult numărul îmbolnăvirilor şi deci vom face posibilă ridicarea mai rapidă a cât mai multor restricţii. Vă doresc multă sănătate”, a declarat Klaus Iohannis.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN