• Compania Municipală Termoenergetica Bucureşti (CMTEB) anunţă că vineri se desfăşoară lucrări pentru remedierea unor avarii apărute pe conductele de termoficare
  • Lucrările vor fi realizate în mai multe zone din sectoarele 2, 3, 4 şi 5 din Capitală

Potrivit companiei, vineri au loc lucrări la reţeaua de termoficare care afectează sute de blocuri.

Astfel, sunt efectuate lucrări pe conducta magistralei DN 700 din zona Complexului Sportiv Dinamo de pe Şoseaua Ştefan cel Mare, din Sectorul 2 al Capitalei. Furnizarea agentului termic pentru apă caldă şi încălzire pentru cinci puncte termice, care alimentează aproximativ 30 de blocuri şi spitalele Matei Balş şi Colentina va fi sistată vineri, până la ora 20.00.

Se intervine şi la o conductă din zona Splaiului Unirii din Sectorul 3 al Capitalei. Pentru aproximativ 150 de blocuri din Sectorul 4 va fi sistată încălzirea până la ora 18.00.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
CE „MIAU” FĂCUT...
UNDE MERGI AZI?
ORADEA CHEAMĂ DIASPORA ACASĂ

Lucrare este şi pe Calea Şerban Vodă din Sectorul 4 al Capitalei. Furnizarea apei calde pentru 122 de blocuri va fi sistată tot până la ora 18.00.

De asemenea, avarie este pe strada Sebastian din Sectorul 5 al Capitalei. Furnizarea apei calde şi a încălzirii pentru aproximativ 50 de blocuri va fi sistată până la ora 18.00.