• Donald Trump a redistribuit vineri, pe Twitter, o postare a site-ului pro-prezidențial Breitbart News
  • „Elitiștii snobi” care conduc revistele de modă sunt acuzați că au ignorat-o sistematic pe „cea mai elegantă Primă Doamnă din isoria Americii”
  • Președintele în exercițiu a însoțit postarea cu un comentariu personal

Cunoscut pentru războiul său cu presa mainstream pe care a denumit-o Fake News Media sau „Inamicul public”, Donald Trump a redistribuit vineri, pe twitter, o postare a site-ului pro-prezidențial Breitbart News în care ”elitiștii snobi” care conduc revistele de modă sunt acuzați că au ignorat-o sistematic pe ”cea mai elegantă Primă Doamnă din isoria Americii”.

„Snobii elitiști din presa de modă nu i-au oferit nicio copertă celei mai elegante Prime Doamne din istoria Americii, patru ani la rând”, spune mesajul distribuit de Trump.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Președintele în exercițiu a însoțit postarea cu un comentariu personal, prin care dă de înțeles că Melania e ”cea mai minunată Primă Doamnă din toate timpurile” și că Fake News rămân la ordinea zilei.

Postarea site-ului citat trimite la un articol care încearcă să compenseze „nedreptatea comisă”, vorbind în termeni elogioși despre ținuta vestimentară aleasă de Melania Trump pentru vacanța de Crăciun pe care cei doi o petrec în stațiunea Mar-a-Lago, Florida. ​

Comentariile internauților sunt împărțite: în timp ce unii o laudă pe Michelle Obama pentru eleganță, mulți îi țin partea Melaniei Trump, despre care spun că a adus cu adevărat rafinamentul la Casa Albă.