• Revolut a primit licența bancară în România
  • Revolut are în România peste un milion de utilizatori
  • Beneficiezi de garantarea depozitelor de până în 100.000 euro, ca la orice altă banca

Revolut a devenit bancă și în România. Iar pentru tine asta înseamnă mai multe avantaje. Mirna Fayed are cardul Revolut de ceva vreme. Spune că noua veste îi aduce un plus de siguranță.

Îl folosesc strict ca pe un card în cazul în care este nevoie de așa ceva. Dar în principal îl folosesc ca să pot converti ron în euro și să pot pune bani deoparte. Acum că este și bancă presupun că vor veni și anumite beneficii odată cu asta.”, a spus Mirna Fayed, utilizator.

În momentul de față, în România există peste un milion de utilizatori Revolut. Dar deși a devenit bancă, tot nu vei vedea sucursale fizice prin oraș. Serviciile vor continua să fie oferite exclusiv prin intermediul aplicației.

Recomandări

CINE VA PRELUA ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA

Cred că niciun client al vreunei bănci vreodată nu a spus că își dorește mai multe drumuri la bancă. Pentru noi piața din România este o piață cheie, în primul rând, este în top trei cele mai mari piețe Revolut din lume. Cred că este un obiectiv ambițios, dar cred că putem depăși cinci milioane de clienți pe piața locală.”, a explicat Irina Scarlat, Global Head of Growth Revolut.

Revolut a primit licența bancară în Europa

Acum Revolut are licență bancară în România, Lituania, Polonia, Cipru, Letonia, Grecia și Malta. Și iată care sunt beneficiile în plus pe care le ai în plus.

Acum vor putea folosi și alte servicii adiționale oferite ca bancă: depozite, credite, servicii suplimentare, avantajele pentru consumatori și firme sunt în primul rând de protecția pe care o oferă depozitelor această schemă europeană de garantare a depozitelor. Cei interesați vor putea să își încaseze de exemplu salariile în aceste conturi, firmele își pot deschide la rândul lor conturi la Revolut.”, a explicat Irina Chițu, analist financiar-bancar.