• Tânăra de 18 ani a fost salvată miercuri (27), cu câteva momente înainte ca bărbatul și opt complici, inclusiv un preot tantric hindus, să comită crima în casa ei din Maharashtra.
  • Poliția a declarat că a găsit grupul care punea în scenă un ritual și se pregătea pentru crimă după un pont primit de la prietenul fetei.
  • „Ar fi ucis-o în orice moment, dar i-am prins în flagrant”, a declarat șeful poliției din districtul Yavatmal, Dilip Bhujbal Patil.

Ritual de sacrificiu uman în secolul XXI. Un bărbat a fost arestat de poliție după ce a încercat să-și îngroape fiica de vie, relatează AFP, citat de Easterneye.

Un tată indian care era pe punctul de a-și îngropa fiica de vie într-un sacrificiu uman, despre care credea că îl va conduce la o comoară ascunsă, a fost arestat cu câteva momente înainte de a săvârși crima, a anunțat poliția.

Tânăra de 18 ani a fost salvată miercuri (27), cu câteva momente înainte ca bărbatul și opt complici, inclusiv un preot tantric hindus, să comită crima în casa ei din Maharashtra.

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
CUM ÎȚI PĂSTREZI CALMUL LA INTERVIU?
CE MĂNÂNC AZI?
PRINȚUL LOUIS A ÎMPLINIT ȘASE ANI
9/10 ANGAJAȚI SE CRED EXPERȚI IT

Poliția a declarat că a găsit grupul care punea în scenă un ritual și se pregătea pentru crimă după un pont primit de la prietenul fetei.

Ar fi ucis-o în orice moment, dar i-am prins în flagrant”, a declarat șeful poliției din districtul Yavatmal, Dilip Bhujbal Patil.

Patil a declarat că victima intenționată l-a auzit pe tatăl ei discutând despre plan cu o oră înainte de începerea ritualului și i-a spus prietenei sale despre pericolul la adresa vieții ei.

El a adăugat că tatăl a săpat o groapă pentru înmormântare în curtea sa cu o zi înainte de arestarea sa.

Grupul a fost acuzat de tentativă de omor, iar tatăl este supus unei anchete separate, fiind acuzat de agresiune sexuală asupra fiicei sale mai mici.

Nu există cifre oficiale privind numărul de sacrificii umane în India, dar zeci de copii mici sunt uciși în fiecare an în ritualuri similare.

În ultimele săptămâni, doi copii cu vârste de trei și șapte ani au fost uciși în sacrificii umane separate, suspectate în altă parte a țării.

Poliția din statul Odisha a declarat că o mamă i-a tăiat gâtul fiului ei mic în această lună, ca un act de căință, după ce nu a reușit să procure o capră pe care promisese să o sacrifice la un templu local.