• Robert Negoiță este infectat cu coronavirus
  • Anunțul a fost făcut de acesta pe pagina oficială de Facebook
  • Negoiță a precizat că a avut „o stare generală de slăbiciune şi moleşeală”, motiv pentru care s-a testat pentru a vedea dacă are COVID-19.

Robert Negoiţă, primarul Sectorului 3, a anunţat că s-a infectat cu noul coronavirus, el precizând că a început să îl doară capul marţi seara, iar mai apoi a avut „o stare generală de slăbiciune şi moleşeală”, motiv pentru care s-a testat pentru a vedea dacă are COVID-19.

„În cursul zilei de azi (miercuri – n.red.) am fost testat pozitiv pentru Sars-CoV-2. Nu am avut nicio problemă specială de sănătate, vreun simptom specific, până aseară când am început să mă simt rău. O durere de cap ce nu a cedat pe parcursul nopţii şi o stare generală de slăbiciune şi moleşeală. Dat fiind că starea de rău a continuat, dimineaţă, m-am prezentat pentru a fi testat. Din păcate, rezultatul este pozitiv. Am primit tratament pe care îl voi urma, bineînţeles. Mă simt mai bine, durerea de cap este tot mai scăzută, dar, desigur, trebuie să fiu atent şi în zilele următoare”, a scris Robert Negoiţă pe Facebook.

El a transmis un mesaj şi tuturor celor cu care a intrat în contact.

Recomandări

CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE
VENEȚIENII IES ÎN STRADĂ
RĂMÂNE TRUMP FĂRĂ IMUNITATE?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN
METROUL NU MAI BATE PASUL PE LOC

„Dacă nu voi fi pe teren în această perioadă, rămân activ aici, aşa cum ne-am obişnuit şi sunt permanent în contact şi cu colegii mei. În acest sens, fac un apel către cei care ştiu că am interacţionat în ultimele zile să fie atenţi la orice semn sau simptom şi chiar să se testeze dacă au suspiciuni că ceva ar putea să nu fie în regulă”, a mai scris edilul pe pagina sa de socializare.