• Un român în vârstă de 34 de ani, angajat într-un abator din Germania, a fost înjunghiat mortal de un coleg, tot român.
  • Crima ar fi fost comisă din gelozie.
  • Atacatorul și prietena acestuia au fost arestați de autoritățile germane.

Un român a ucis un alt român într-u abator din Germania. Victima lucra într-un abator din Germania, iar crima ar fi fost comisă din gelozie, potrivit B1 TV. Atacatorul și prietena acestuia au fost imediat arestați de autoritățile germane.

Mai exact, crima s-a produs în abatorul Tonnies, unde sunt angajați câteva sute de români. La începutul programului de lucru, lânga banda de tranșare a cărnii, un alt român de 35 de ani l-a înjunghiat într-o criză de gelozie, notează sursa citată. Victima a fost transportată la spital, dar medicii nu i-au mai putut salva viața.

Abatorul Tonnies este și locul despre care presa germană a relatat în repetate rânduri despre modul în care muncitorii sunt exploatați acolo.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Am plecat pentru că nu ne plăteau corect, ne-au forţat să lucrăm ore suplimentare. În loc de 8 ore cu 45 de minute pauză, lucram între 10 şi 13 ore. După un aşa program, eşti terminat, la fel şi din punct de vedere mental”, a povestit un român care a lucrat la Tonnies.