Român, ucis de un conațional într-un abator din Germania. Crima ar fi fost comisă din gelozie

abator-germania Sursa foto: Profimedia
  • Un român în vârstă de 34 de ani, angajat într-un abator din Germania, a fost înjunghiat mortal de un coleg, tot român.
  • Crima ar fi fost comisă din gelozie.
  • Atacatorul și prietena acestuia au fost arestați de autoritățile germane.

Un român a ucis un alt român într-u abator din Germania. Victima lucra într-un abator din Germania, iar crima ar fi fost comisă din gelozie, potrivit B1 TV. Atacatorul și prietena acestuia au fost imediat arestați de autoritățile germane.

Mai exact, crima s-a produs în abatorul Tonnies, unde sunt angajați câteva sute de români. La începutul programului de lucru, lânga banda de tranșare a cărnii, un alt român de 35 de ani l-a înjunghiat într-o criză de gelozie, notează sursa citată. Victima a fost transportată la spital, dar medicii nu i-au mai putut salva viața.

Abatorul Tonnies este și locul despre care presa germană a relatat în repetate rânduri despre modul în care muncitorii sunt exploatați acolo.

Am plecat pentru că nu ne plăteau corect, ne-au forţat să lucrăm ore suplimentare. În loc de 8 ore cu 45 de minute pauză, lucram între 10 şi 13 ore. După un aşa program, eşti terminat, la fel şi din punct de vedere mental”, a povestit un român care a lucrat la Tonnies.