• Mark Meadows, șeful Cabinetului de la Casa Albă, a lansat o afirmație gravă la adresa lui Joe Biden.
  • Candidatul Biden este acuzat că și-a fi folosit statutul de trimis special în China, România și Ucraina pentru a facilita îmbogățirea familiei.
  • Vineri, pe 23 octombrie, va avea loc ultima dezbatere electorală Trump vs. Biden.

Joe Biden (foto) este acuzat de Mark Meadows, șeful Cabinetului de la Casa Albă, că a și-ar fi folosit statutul de trimis special în România, Ucraina și China pentru a facilita îmbogățirea familiei. Culmea, această acuzație vine exact înaintea ultimei dezbateri electorale din SUA.

Potrivit FOX News, Wall Street Jorunal ar urma să publice un raport chiar în această săptămână, cu privire la relațiile lui Hunter Biden, fiul fostului vicepresedinte american Joe Biden, despre care se spune că ar fi făcut trafic de influență.

Meadows: „Chiar am menționat România”

Astfel, șeful de cabinet al Casei Albe, Mark Meadows, a declarat că „o parte din banii care par să curgă către familia Biden provin, în general, din România, din Ucraina și din China” și „cred că în zilele următoare veți vedea și o conexiune românească.”

Recomandări

ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
CÂND ADERĂ MOLDOVA LA UE
CUM ÎNVINGE EUROPA CRIZA ENERGETICĂ
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY DEVINE VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE

„Joe Biden încearcă să țină totul sub control (…) Și ce știe despre interferență (în justiție n.r.), așa cum nu vrea să răspundă la întrebările critice, și anume ce cunoaște despre corupția Hunter. Știți, mi se pare fascinant faptul că unele dintre sumele care par să curgă către familia Biden provin în mare parte din România, din Ucraina și din China, chiar cele trei țări în care Joe Biden a fost trimis special.

Chiar am menționat România. Deci, cred că în zilele următoare veți vedea și o conexiune românească”, a declarat Medows, în ediția de luni a emisiunii „The Evening Edit” de pe FOX News.

Biden și Trump au următoarea dezbatere vineri dimineață. O vezi, live, la Aleph News. Dezbaterea va avea reguli noi.Spre exemplu, după 2 minute li se taie candidaților, automat, microfonul. Să aibă timp egali. Cu adevărat.