• Joe Biden și fiii săi au avut mai multe legături cu România
  • România este la mijloc în scandalul Trump – Biden.
  • Hunter Biden a lucrat cu omul de afaceri Puiu Popoviciu, pe care l-a consiliat
  • Președintele Statelor Unite și fostul avocat al lui Trump au rostit încă de anul trecut numele țării noastre în timpul unor atacuri legate de moralitatea aspirantului la Casa Albă Joe Biden.

Hunter Biden, fiul cel mic al lui Joe Biden, a fost avocat pentru antreprenorul Puiu Popoviciu, acum patru ani, când era judecat pentru obținerea frauduloasă a unor terenuri din cea mai scumpă zonă a Bucureștiului.

Reporterii de la New York Times și NBC News au dezvăluit încă de anul trecut această legătură dintre fiul lui Joe Biden și Puiu Popoviciu. Se pare că sfaturile lui Hunter Biden nu l-au ajutat prea mult pe antreprenorul Popoviciu.

Găsit vinovat pentru un tun de aproape un miliard de lei dat statului și Universității de Agronomie, a fost condamnat la 7 ani de închisoare. Miliardarul a fugit însă din țară.

Cum a început legătura familiei Biden cu România

Prima dată a venit la București Beau, fiul cel mare al lui Joe Biden. În 2012 tăia panglica noii Ambasade a Statelor Unite, în calitatea lui de procuror american. Coincidență sau nu, clădirea era pe terenul miliardarului Puiu Popoviciu, care avea să apeleze peste patru ani la alt membru al familiei Biden, ca să îl ajute să scape de închisoare. Și Joe Biden a fost în Capitală.

În 2014, pe când era vicepreședinte al Statelor Unite a vizitat Baza Militară 90, unde soldați americani participau la un exercițiu al armatei noastre.

Recomandări

CÂND ADERĂ MOLDOVA LA UE
CILLIAN MURPHY DEVINE VEGAN
JILL BIDEN A SCRIS O CARTE PENTRU COPII
MESAJUL REGELUI CHARLES
BEYONCE LANSEAZĂ UN NOU ALBUM
FORȚA DE REACȚIE NATO POATE INTRA ÎN ROMÂNIA