• Coloane de mașini s-au format duminică, la prânz, pe DN1, între București și Brașov.
  • De asemenea, în urma unui accident pe A2, sensul spre București, s-au format coloane de amșini.
  • Aglomerație este și pe litoral, pe șoseaua care leagă orașele Constanța și Mangalia.

Actualizare 16:50. Polițiștii au trimis o nouă informare cu privire la cum se circulă la această oră pe Autostrada Soarelui.

Autostrada A2 București – Constanța, sensul către Capitală:

– tamponare între 3 autoturisme la km. 203, loc. Bărăganu, jud. Constanța. Evenimentul nu s-a soldat cu persoane rănite, însă s-a format coloană în mișcare de aproximativ 1 km;

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

– trafic intens și între loclocalități Cernavodă și Fetești, fiind formată coloană de autoturisme pe aproximativ 6 km.

– DN 39 Constanța – Mangalia: se circulă în coloană pe raza stațiunilor Tuzla, Eforie Sud, Eforie Nord și Agigea.

„Recomandăm conducătorilor auto să opteze pentru rute alternative, să adapteze viteza la condiţiile de drum, să respecte indicaţiile poliţiştilor prezenţi la faţa locului pentru fluidizarea circulaţiei şi să manifeste o conduită preventivă în trafic. De asemenea, îi sfătuim pe șoferi să mărească distanţa în mers, iar în cazul în care încheie coloanele, să pună în funcţiune luminile de avarie, pentru a-i atenţiona pe cei ce se apropie din spate să frâneze din timp”, transmite centrul Infotrafic.

Știrea inițială:

Coloane de mașini s-au format duminică, la prânz, pe DN1, între București și Brașov. De asemenea, aglomerație este și pe litoral, pe șoseaua care leagă orașele Constanța și Mangalia.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române anunță că duminică, la prânz, este aglomerație pe sensul către Capitală al DN1 Brașov-București, formându-se coloană în mișcare de la limita cu județul Brașov (stațiunea Predeal), până la ieșire din stațiunea Bușteni, între kilometrii 137 și 128.

De asemenea, trafic intens este și în localitatea Comarnic, pe sensul de urcare către zona montană, fiind formată coloană în mișcare între kilometrii 103 și 107.

Pe Centura de Vest a municipiului Ploiești este trafic intens în ambele direcții, fără coloane formate.

Întrucât valorile de trafic sunt în creștere pe sensul către Capitală al DN 1 Brașov – Ploiești – București, polițiștii le recomandă șoferilor următoarele rute alternative: DN 1A Brașov – Cheia – Ploiești – București, DN 73 Râșnov – Câmpulung – Pitești – București, DN 73 Râșnov – Câmpulung – DN 72A – Târgoviște – București și DN 71 Sinaia – Târgoviște – București.

Polițiștii acționează pentru fluidizarea traficului pe raza tuturor stațiunilor montane de pe Valea Prahovei.

Duminică, la prânz, pe autostrada A2 București – Constanța sunt înregistrate valori normale de trafic, fără coloane în formare. Totuși, pe DN 39 Constanța – Mangalia se circulă în coloană pe raza stațiunilor Eforie Sud, Eforie Nord și Agigea.