• Un tânăr român pe motocicletă a dat de furcă polițiștilor din Londra, anul trecut, în mai.
  • Marian Vasilică Dragoi (19 ani) a încercat să scape de polițiști, în Londra, pe o motocicletă Honda CBR 1000.
  • A gonit cu 290 de kilometri pe oră și a fost nevoie un elicopter pentru a-i lua urma.
  • Românul a fost dus la un tribunal, dar a încercat să fugă în momentul în care a fost condamnat la 40 de zile de închisoare.

În vârstă de 19 ani, românul Marian Vasilică Drăgoi a pus pe jar autoritățile din Londra, după ce, în luna mai a anului trecut, a atins viteza de 290 de kilometri pe oră pe o motociletă.

Echipajele de la sol i-au pierdut urma și astfel a fost nevoie de intervenția unui eleicopter pentru a-l ține în vizor, care l-a urmărit în timp ce mergea pe interzis și trecea pe culoarea roșie a semaforului. Teribilistul a fost cercetat în libertate, dar a fost dus la un tribunal pentru a primi verdictul în cazul său.

Consumase cocaină și nici nu avea permis de conducere

Și de acolo, însă, a încercat să scape când a aflat că e condamnat la 40 de zile de închisoare. Acesta a fugit din sala de ședință și a ajuns până la ușile exterioare ale clădirii, unde a fost reținut de paznici, notează The Sun.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

Magistrații au aflat că tânărul consumase cocaină în momentul în care a gonit pe o motocicletă Honda CBR 1000. Drăgoi a recunoscut ulterior că a condus periculos, dar și că nu are permis de conducere. Marian Drăgoi este al doilea cel mai rapid om prins circulând pe drumurile publice în Marea Britanie. Urmărirea românului a durat 36 de minute, prin trei comitate de la periferia Londrei: Hertfordshire, Bedfordshire şi Buckinghamshire.