• Familiile cer Ministerului Sănătății să accelereze lucrurile, continuând să caute printre dărâmături, spitale și morgi pentru a găsi urme ale celor dragi.
  • La o lună după ce cutremurele au distrus case în sud-estul Turciei și în nordul Siriei, numărul persoanele decedate este de 50.000, iar mii de persoane sunt în continuare dispărute.
  • Îmi caut familia de mai bine de 20 de zile și nu există nicio informație”, spune Nur, fratele unui tânăr dispărut în urma cutremurului de luna trecută.

La o lună după ce cutremurele au distrus case în Turcia și în nordul Siriei, ucigând peste 50.000 de persoane, rudele celor afectați caută printre dărâmături și pentru a găsi miile de persoane care sunt încă dispărute. Afișe cu portretele celor dispăruți sunt puse în piețe publice din orașul central Kahramanmaraş până în orașele din Hatay.

Au fost recuperate 42 de cadavre, unele grav arse și pentru care e nevoie de teste ADN pentru a fi identificate. Rudele a 28 de persoane au plătit operatori privați pentru a căuta de trei ori printre dărâmături.

Îmi caut familia de mai bine de 20 de zile și nu există nicio informație”, spune Nur, fratele unui tânăr dispărut în urma cutremurului de luna trecută.

Recomandări

ALTMAN PORNEȘTE RĂZBOIUL CU GOOGLE
100 LIDERI MONDIALI DAU STARTUL JO
CE ÎNSEAMNĂ TULBURAREA ARFID?
CE ESTE TULBURAREA ARFID?
CE DESTINAȚII VIZITEZI VARA ASTA?
UNDE CONDUCI ÎN WEEKEND?