Rufele puse la uscat, subiect de scandal pentru două femei din Tulcea. Hainele și ușa, murdărite de vopsea. FOTO

  • Două femei, vecine într-un bloc din oraşul Tulcea, s-au certat din cauza rufelor puse la uscat
  • Incidentul a fost anunţat la 112
  • În timpul scandalului, rufele persoanei reclamate au fost murdărite cu vopsea, la fel şi uşa reclamantei

Două femei, vecine într-un bloc din oraşul Tulcea, s-au certat din cauza rufelor puse la uscat. Incidentul a fost anunţat la 112. În timpul scandalului, rufele persoanei reclamate au fost murdărite cu vopsea, la fel şi uşa reclamantei.

Una dintre participante a sunat la 112 reclamând că vecina s-a i-a murdărit uşa cu vopsea drept răzbunare pentru că i-a reproşat faptul că îşi usucă hainele în faţa geamului său. Vecina, însă, spune că uşa şi rufele au fost mânjite cu vopsea chiar de reclamantă.

„Jandarmii au identificat o femeie, în vârstă de 76 de ani, care a cerut sprijinul forţelor de ordine, pe motiv că vecina sa, i-a distrus uşa de acces în locuinţă, folosind o vopsea de culoare albă, în urma conflictului declanşat între cele două femei.

Femeia a declarat jandarmilor faptul că vecina sa, care locuieşte deasupra apartamentului său, îşi întinde frecvent articolele vestimentare la uscat, acestea ajungând în dreptul geamului său, creându-i neplăceri. Ea a mai declarat jandarmilor faptul că, a tras de articolele vestimentare care îi ajungeau în dreptul geamului său, cu scopul de a le observa vecina sa şi a lua măsurile necesare.

Imediat după acţiunea sa, femeia a observat uşa de acces în locuinţă cu urme de vopsea de culoare albă, ea precizând că de vină ar fi chiar vecina sa. Jandarmii au luat legătura şi cu persoana reclamată, o femeie în vârstă de 40 de ani, care a declarat că în momentul în care a vrut să-şi strângă articolele vestimentare aflate la uscat, a observat că acestea au urme de vopsea de culoare albă, precizând că vecina sa este cea care şi-a vopsit propria uşă de acces în locuinţă şi tot ea a vopsit şi articolele vestimentare cu scopul de a o învinovăţi, aceasta reproşându-i deseori diferite aspecte”, au povestit jandarmii tulceni.

În final, jandarmii au întocmit pe numele femeii reclamate actele de sesizare a organelor de urmărire penală în vederea continuării cercetărilor pentru infracţiunea de distrugere.