• Moscova a anunţat că este dispusă să negocieze doar dacă regimul de la Kiev capitulează.
  • Condiţiile puse de Rusia pentru negocierile cu Ucraina sunt doar o „încălzire” a condiţiilor care vor fi puse în viitor, a declarat, la Telegram, arogantul vicepreşedinte al Conciliului de Securitate rus, Dmitri Medvedev, potrivit Interfax.
  • „Un anume Zelenski a spus că nu va vorbi cu cei care dau ultimatumuri. Aceste „ultimatumuri” sunt doar o mică încălzire pentru condiţiile care vor fi stabilite în viitor”, a scris Medvedev.

Condiţiile puse de Rusia pentru negocierile cu Ucraina sunt doar o „încălzire” a condiţiilor care vor fi puse în viitor, a declarat, la Telegram, arogantul vicepreşedinte al Conciliului de Securitate rus, Dmitri Medvedev, potrivit Interfax. Moscova a anunţat că este dispusă să negocieze doar dacă regimul de la Kiev capitulează.

„Un anume Zelenski a spus că nu va vorbi cu cei care dau ultimatumuri. Aceste „ultimatumuri” sunt doar o mică încălzire pentru condiţiile care vor fi stabilite în viitor”, a scris Medvedev. „Capitularea totală a regimului de la Kiev, în condiţiile ruseşti”, a conchis el.

Primarul Kievului, în Bild: „Luăm ţara înapoi, avem un mare succes militar”

Ucraina rămâne optimistă. „A sosit timpul nostru. Luăm înapoi ţara”, spune primarul Kievului, Vitali Klitshcko, vorbind pentru publicaţia germană „Bild”. „Ceea ce experimentăm în acest moment este un mare succes militar, cu ajutorul armelor occidentale”.

Recomandări

NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
UK: FETELE ÎNTREC BĂIEȚII LA FUMAT
MORIȘCA DE PE MOULIN ROUGE A CĂZUT
ACȚIUNILE META SE SCUFUNDĂ
RUSIA SPUNE NU REZOLUȚIEI

În articol, tabloidul scrie că Ucraina are nevoie de mai multe arme din Occident şi din Germania.