• „Tristul ăsta a ajuns liderul planetei și, din poziția de lider, a ajuns dușmanul omenirii. Dușmanul. Este cel mai urât om de pe Pământ astăzi. Așa cum cele mai iubite culori ale unui drapel astăzi sunt galben și albastru.
  • Cine avea habar de Ucraina? Cine știa de drapelul cu galben și albastru? Uite, astăzi știe. De ce a ajuns, drapelul ăsta, galben și albastru? Pentru că un alt cetățean, care a plecat din poziția de actor și ne-a adus și el filmul lui. Filmul său este Captain America, dar se naște, se naște.
  • Piticul ăsta, și el e tot pitic, plin de energie, l-au luat toți de păpușă manipulată, măscărici, clovn, și așa mai departe și cetățeanul ăsta, începând cu momentul cel mai grav, care este invazia din 24 februarie, cetățeanul ăsta a ars pentru o planetă întreagă și a generat o tensiune emoțională.

„Tristul ăsta a ajuns liderul planetei și, din poziția de lider, a ajuns dușmanul omenirii. Dușmanul. Este cel mai urât om de pe Pământ astăzi. Așa cum cele mai iubite culori ale unui drapel astăzi sunt galben și albastru. Cine avea habar de Ucraina? Cine știa de drapelul cu galben și albastru? Uite, astăzi știe. De ce a ajuns, drapelul ăsta, galben și albastru? Pentru că un alt cetățean, care a plecat din poziția de actor și ne-a adus și el filmul lui. Filmul său este Captain America, dar se naște, se naște.

Piticul ăsta, și el e tot pitic, plin de energie, l-au luat toți de păpușă manipulată, măscărici, clovn, și așa mai departe și cetățeanul ăsta, începând cu momentul cel mai grav, care este invazia din 24 februarie, cetățeanul ăsta a ars pentru o planetă întreagă și a generat o tensiune emoțională și a construit o tensiune emoțională în toată această planetă și, cu siguranță, în acea jumătate a planetei care reprezintă zona occidentală, lumea condusă de liberali.

Acest cetățean, dintr-un actor, a ajuns cel mai mare lider și vocea care conduce deciziile liderilor occidentali, că e NATO, că e America, că e Germania sau Japonia, au în spate un establishment foarte puternic, și care, liderii occidentali, au zis că analiza ne spune că nu ne băgăm cu Putin, nu intrăm cu el în război, haideți să vedem dacă se oprește la Lugansk, hai să vedem dacă ia ceva din Sud să se ducă la Marea Neagră, hai să vedem dacă nu se oprește la Nipru, poate ia și Kievul.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT