• Fostul fotbalist, care are 71,4 milioane de urmăritori pe site-ul de socializare, a declarat că a dorit să evidențieze „munca uimitoare” a personalului medical care operează în mijlocul invaziei rusești.
  • Iryna, care este șefa Centrului Perinatal Regional din Harkov și anestezist pentru copii, a postat clipuri și imagini pe Instagram Stories ale sportivului pe tot parcursul zilei de duminică.
  • Fostul jucător de la Manchester United și Real Madrid, Beckham, în vârstă de 46 de ani, este ambasador al UNICEF din 2005.

Fostul fotbalist David Beckham a predat controlul contului său de Instagram unui medic ucrainean care lucrează în orașul Harkov.

Fostul fotbalist, care are 71,4 milioane de urmăritori pe site-ul de socializare, a declarat că a dorit să evidențieze „munca uimitoare” a personalului medical care operează în mijlocul invaziei rusești.

Iryna, care este șefa Centrului Perinatal Regional din Harkov și anestezist pentru copii, a postat clipuri și imagini pe Instagram Stories ale sportivului pe tot parcursul zilei de duminică, arătând modul în care războiul a afectat munca echipei sale.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
AI ACEEAȘI RUTINĂ LA JOB?
ZELENSKI RĂSUFLĂ UȘURAT
CÎRSTOIU: MANDATUL MEU E PE MASA COALIȚIEI
CE SCOP ARE ISRAELUL

Astăzi am să vă arăt cum lucrăm în vremuri de război și cine am devenit în aceste zile de război”, a spus ea.

Iryna a distribuit videoclipuri care arată un subsol în care au fost evacuate femeile însărcinate și proaspetele mame în primele zile ale invaziei, o unitate de terapie intensivă unde sunt tratați bebelușii și generatoare de oxigen donate de Unicef.

Astăzi îi predau canalele mele sociale Irynei, șefa Centrului Regional Perinatal din Harkiv, Ucraina, unde ajută mamele să nască. Mergeți la poveștile mele pentru a afla mai multe despre munca uimitoare pe care Iryna și lucrătorii din domeniul sănătății ca ea o fac pentru a salva vieți în Ucraina. Vă rugăm să oferiți tot ce puteți pentru a sprijini @UNICEF și oameni precum Iryna folosind linkul pentru donații din biografia mea”, a transmis David Beckham într-un video postat duminică pe contul său de Instagram.

Iryna, identificată doar cu prenumele, a declarat că acum lucrează „24 de ore din 24, 7 zile din 7″

„Probabil că ne riscăm viețile, dar nu ne gândim deloc la asta. Ne place munca noastră”, a spus medicul.

Ea a postat, de asemenea, despre Yana și fiul ei Mykhailo, care s-a născut în a doua zi de război cu probleme respiratorii și a cărui casă a fost distrusă în timpul luptelor.

Fostul jucător de la Manchester United și Real Madrid, Beckham, în vârstă de 46 de ani, este ambasador al UNICEF din 2005.

El și-a îndemnat susținătorii să doneze pentru organizația caritabilă, care lucrează în Ucraina pentru a oferi familiilor acces la apă potabilă și alimente, pentru a se asigura că serviciile de protecție a copiilor continuă și pentru a evalua situația refugiaților din țările vecine.

„Mulțumită donațiilor dumneavoastră, generatoarele de oxigen pe care le-au primit îi ajută pe nou-născuți să supraviețuiască în condiții îngrozitoare„, a spus el.

Harkov, al doilea oraș ca mărime din Ucraina, este ținta atacurilor rusești de aproximativ trei săptămâni.