• Vicepreşedintele Consiliului de Securitate al Rusiei, Dmitri Medvedev, a spus despre costurile prea mari ale alimentelor pentru Occident.
  • Dmitri Medvedev a afirmat că sancţiunile trebuie ridicate, pentru a scădea preţurile la alimente.
  • Pentru a optimiza situaţia alimentară trebuie să renunţăm la sancţiuni reciproce, iar preţurile vor începe să scadă”, a spus cel care o vreme a fost preşedintele Rusiei.

Dmitri Medvedev a afirmat că sancţiunile trebuie ridicate, pentru a scădea preţurile la alimente.

Vorbind la televiziunea Al Jazeera, vicepreşedintele Consiliului de Securitate al Rusiei, Dmitri Medvedev, a spus despre costurile prea mari ale alimentelor pentru Occident: „Sancţiunile împotriva Rusiei trebuie ridicate pentru a scădea preţurile globale la alimente”, a spus el în interviu potrivit Tax.

Încercarea occidentală de a da vina pe Rusia pentru criza alimentară globală este o minciună şi ridicarea sancţiunilor va fi suficientă pentru a scădea preţurile alimentelor”, a spus Medvedev.

Recomandări

CINE VA PRELUA ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA

Pentru a îmbunătăţi securitatea alimentară în întreaga lume, pentru a optimiza situaţia alimentară, trebuie să renunţăm la sancţiuni reciproce, iar preţurile vor începe să scadă”, a spus cel care o vreme a fost preşedintele Rusiei, ţinând scaunul „cald” pentru Vladimir Putin, „detaşat” ca premier.