• Mai multe explozii au avut loc duminică dimineaţa în cartierul istoric Shevchenkivskiy din capitala ucraineană Kiev, a declarat primarul oraşului, Vitali Klitschko, pe Telegram.
  • Cartierul istoric, unul dintre cele mai centrale din Kiev, găzduieşte un grup de universităţi, restaurante şi galerii de artă.
  • Rusia a invadat Ucraina pe 24 februarie, dar a renunţat la un avans rapid asupra Kievului în faţa unei rezistenţe acerbe susţinute de armele occidentale.

Mai multe explozii au avut loc duminică dimineaţa în cartierul istoric Shevchenkivskiy din capitala ucraineană Kiev, a declarat primarul oraşului, Vitali Klitschko, pe Telegram.

Nu există, deocamdată, informaţii legate de eventuale victime, anunţă Reuters.

Echipaje de ambulanţă şi salvatori trimişi la faţa locului. Informaţii mai detaliate – mai târziu”, a spus Klitschko. „Locuitorii sunt salvaţi şi evacuaţi din două clădiri”.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA
C.E. INVESTIGHEAZĂ CHINA
CE ESTE DUREREA CRONICĂ

Cartierul istoric, unul dintre cele mai centrale din Kiev, găzduieşte un grup de universităţi, restaurante şi galerii de artă.

Rusia a invadat Ucraina pe 24 februarie, dar a renunţat la un avans rapid asupra Kievului în faţa unei rezistenţe acerbe susţinute de armele occidentale.

De atunci, Moscova şi împuterniciţii săi s-au concentrat asupra sudului şi a Donbasului, un teritoriu estic format din Luhansk şi vecinul său Doneţk, desfăşurând o artilerie copleşitoare în unele dintre cele mai grele lupte terestre din Europa de la cel de-al Doilea Război Mondial încoace.