• Ministerul ucrainean al Apărării a postat mai multe videoclipuri cu soldații ruși capturați.
  • Stăteau soldații beloruși și trupurile neînsuflețite ale soldaților ucraineni. Ajungând la Cernobîl, s-a impus misiunea de a intra în Kiev și să le acordăm ajutor rușilor și să cotropim teritoriul Ucrainei.
  • Asta nu este lupta noastră! Mame, soții, luați-vă copiii și soții acasă!”

Acestea sunt cuvintele unui invadator rus care s-a predat de bunăvoie Ucrainei. Serviciul de Securitate al Ucrainei a arătat, în mai multe înregistrări, cum invadatorii de la Volgograd își manifestă regretul că au venit pe pământul ucrainean odată cu războiul.

Ofensiva Rusiei în Ucraina continuă în a patra zi, cu atacuri din toate părțile și chiar și la Kiev, unde soldații ruși au intrat deja. Între timp, comunitatea internațională decide noi sancțiuni și pedepse împotriva regimului lui Vladimir Putin, pentru a-i izola economia, energia și schimburile comerciale.

Ministerul ucrainean al Apărării a postat mai multe videoclipuri cu soldații ruși capturați. Totodată există o serie de dezbateri pe tema articolului 13 din Declarația Universală a Drepturilor omului, conform căreia toți deținuții trebuie să beneficieze de drepturile omului și libertățile fundamentale prevăzute în Declarația Universală a Drepturilor Omului.

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
CUM ÎȚI PĂSTREZI CALMUL LA INTERVIU?
CE MĂNÂNC AZI?
PRINȚUL LOUIS A ÎMPLINIT ȘASE ANI
9/10 ANGAJAȚI SE CRED EXPERȚI IT

Cuvintele soldatului rus:

„Eu sunt Spiridon Evghenii Victorovici, născut la data de 11.09.1988, în Kemer, orașul Kaltan. Când ne-au luat și ne-au dus pe teritoriul Ucrainei, totul era distrus.

Stăteau soldații beloruși și trupurile neînsuflețite ale soldaților ucraineni. Ajungând la Cernobîl, s-a impus misiunea de a intra în Kiev și să le acordăm ajutor rușilor și să cotropim teritoriul Ucrainei. Până când să ajungem la Kiev, ne-au bombardat, iar când m-am trezit, eram capturat de armata ucraineană.

Fac un apel către forțele armate ale Rusiei, prieteni, vă ajunge să bombardați Kievul, terminați cu bombardamentul Ucrainei. Aici sunt foarte mulți răniți, să vă fie milă măcar de ei. Dacă veți continua cu această luptă, o să vă omorâți soldații și un popor pașnic!

Asta nu este lupta noastră! Mame, soții, luați-vă copiii și soții acasă!”a spus soldatul rus.